Zo overleef jij de eerste ontmoeting met zijn ouders

Good luck!

Het maakt niet uit of je het vaker gedaan hebt of nog nooit, het blijft àltijd spannend! Wanneer je de ouders van je vriend voor de eerste keer gaat ontmoeten, wil je een leuke eerste indruk achterlaten. Als je niet voorbereid de ontmoeting aangaat kunnen er nog wel is awkward stiltes gaan vallen. En die wil je liever vermijden, toch? Daarom hebben wij dé perfecte tips om de eerste ontmoeting met zijn ouders te overleven.

1. Wanneer en waar?

Het is goed om te weten wanneer en waar deze ontmoeting gaat plaatsvinden. Je kunt je zo goed voorbereiden. Ook is het handig om te weten waar het gaat plaatsvinden, zo kun je de juiste outfit aantrekken.

2. Zoek informatie op

Vraag voor de ontmoeting eerst alles wat je wilt weten over zijn ouders aan je vriend. Niemand kent zijn ouders beter dan hij. Als je genoeg informatie hebt, kun je veel geïnteresseerder overkomen. Je weet wat zijn ouders leuk vinden en daar kan je over meepraten.

3. Bied hulp aan

Als jullie bijvoorbeeld wat gaan eten bij hem thuis, kun je hulp aanbieden met de tafel dekken of met afruimen. Zo laat je zien dat jij een beleefde vriendin bent en de ouders zullen dit hartstikke fijn vinden.

4. Draag iets fatsoenlijks

Tuurlijk moet je dragen wat jij mooi vind, zo laat je zien hoe je bent. Maar op de eerste ontmoeting kun je wel beter voor iets fatsoenlijks gaan. Geen diep decolleté of korte rokjes of jurkjes. Ga voor een mooie blouse of een fatsoenlijk jurkje.

5. Geef goede antwoorden

Naast dat jij je goed hebt ingelezen over zijn ouders, hebben zij dat vast en zeker ook vragen voor jou. Bedenk alvast wat zij kunnen gaan vragen en geef hier alvast antwoord op. Zo sta je straks niet met een mond vol tanden.

6. Kom niet aan met lege handen

Het is een beetje ongemakkelijk als de ouders een hele maaltijd voor jou hebben klaargemaakt en jij daar met lege handen aankomt. Neem daarom altijd een flesje wijn of een bloemetje mee. Zo laat je zien dat jij dit echt wilt.

7. Wees geïnteresseerd

Wees geïnteresseerd in zijn ouders. Vraag door over het onderwerp en zorg dat je een paar vragen van de voren hebt bedacht. Zo kunnen er ook geen awkward stiltes komen en is de ontmoeting gewoon super gezellig.

8. Laat je telefoon in je tas

Je telefoon heb je nu echt even niet nodig hoor. Je vriend zit naast je en zijn ouders zullen dit ook niet gepast vinden. Laat je telefoon daarom lekker in je tas zitten. Na de ontmoeting kun je je best friend appen hoe het was.

9. Wees niet te klef

Jullie hebben waarschijnlijk nog niet heel lang een relatie, dus jullie kunnen niet van elkaar afblijven. Maar tijdens deze ontmoeting kun je maar beter niet al te klef zijn. Even naar elkaar lachen of een klein kusje kan, maar houd het daarbij!

Heb je een eerste date met hem?
>Dit draag je op een eerste date
>Zo maak je je zonder stress klaar voor een date!

 

PHOTOCREDITS : CINEMAFANATIC

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites