Een little black dress kennen we natuurlijk allemaal wel, het is een basic die in je garderobe thuis hoort (dit zijn de mooiste voor jouw figuur). Maar een little white dress hoort eigenlijk ook in je kast te hangen.

Misschien heb je er nog wel één van afgelopen zomer, die je nu ver achterin gehangen hebt. Zonde! Want je kan hem ook gewoon prima deze winter dragen. We vertelden je al eerder hoe je wit knap draagt in de winter, het gaat erom dat je jouw little white dress combineert met een paar andere items in een andere kleur. Een all white look is in de winter namelijk misschien een beetje te veel van het goede.

For the love of white

Een little white dress kan net zo tijdloos zijn als een zwarte jurk. Je kan er veel kanten mee op. Tijdens een avond uit kan je hem rocken met opvallende gekleurde sneakers, zwarte boots of juist met nude heels.

In wit zie je er chic, stijlvol en ook lekker fris uit. Wij hebben de mooiste exemplaren voor je uitgezocht! Een little white dress met een open rug, met off shoulder mouwen of met mooie cut outs kan het perfecte party item zijn. Yes please. Hierin zie je er niet uit zoals ieder ander op je volgende feestje.

 

 

Meer jurkjes shoppen?
Dit zijn de allermooiste galajurken voor jouw aankomende feestje

Good to know:
In deze jurken lijk je veel dunner

Stop je zomerjurkjes nog niet achter in je kast:
Zo draag je ze ook nu nog!

 

PHOTO CREDITS: HAPPILY GREY
(Visited 1 times, 1 visits today)