Jullie roepen het waarschijnlijk al weken, maar nu is het echt tijd. Tijd voor een vriendinnenweekend. De lente komt eraan en het wordt steeds mooier weer. Er komen weer veel vrije dagen aan en dat is perfect in combinatie met een weekendje weg. Even helemaal los met je besties, ideaal.

Naast de datum is vooral de locatie voor een vriendinnenweekend altijd lastig. In Nederland? Of net over de grens? Met een zwembad of aan het strand? En daarnaast zijn de prijzen ook niet geheel onbelangrijk. Heel wat speurwerk te gaan dus. Maar zoals je van ons gewend bent, hebben wij dat al voor je gedaan. Hierbij de tofste Airbnb’s voor een weekendje weg met vriendinnen.

1. Vila Amani €20 p.p.

Deze luxe vila in Zuid-Frankrijk is groot genoeg voor een vriendinnengroep van maximaal 8 personen. Is een avontuurlijk weekendje iets voor jullie? Dan is dit de perfecte keuze. De Atlantische Oceaan is namelijk op drie kilometer afstand en hier is het mogelijk om te surfen. Daarna springen jullie heerlijk in jullie eigen zwembad, waarvan het water verwarmd kan worden. Veel beter kan het niet, zou je zeggen.

2. La Salentina €9 p.p.

Bij de foto’s van deze vila in het zuiden van Italië dromen wij helemaal weg. Als je met een groep van 9 meiden in de vila overnacht, kost dit maar €9 per persoon per nacht. Dat is toch bijna niet te geloven?! Jullie beschikken dan over vier slaapkamers, een zwembad én kunnen genieten van een adembenemend uitzicht over de zee.

3. Sprookjesvila op Mallorca €30 p.p

Wat is er nou heerlijker dan genieten van de Spaanse zon op Mallorca? Geloof ons, deze vila maakt het nog beter. Jullie kunnen er overnachten met acht vriendinnen en de vila ziet eruit alsof hij uit een sprookje of een film komt. Bekijk de foto’s en oordeel zelf.

4. Moderne loft in Antwerpen €34 p.p

Blijven jij en je vriendinnen liever iets dichterbij huis? Dan is Antwerpen een hele stad om eens te ontdekken. Wij vonden deze ruime en moderne loft met zwembad, waar jullie met maximaal tien personen kunnen verblijven. ‘s Middags shoppen in de stad en ‘s avonds bijkomen in het zwembad, dat klinkt goed toch?

5. Historisch pand in Den Haag €22 p.p

Zin in een weekendje Nederland? Dan is het heerlijk om naar Den Haag te gaan. Hier heb je een de voordelen van een grote stad (veel te doen) maar zit je ook vlakbij het strand. Ideaal voor een weekendje met heerlijk weer.

 

En dit is wat jullie willen toen tijdens jullie meidenweekendje:
Ga je een dagje weg met vriendinnen? Dit wil je doen

Hier staan jouw vriendinnen ook sowieso bij:
> 15 type vriendinnen die we allemaal kennen

Geen budget voor een weekendje weg? Dit zijn onze film-tips:
Deze films wil jij met je vriendinnen kijken

(Visited 1 times, 10 visits today)