Love, want, need: mooie lingerie die OOK lekker zit

Lingerie shoppen we graag. Maar het blijft een lastige en tijdrovende opgave. Je wil dat het sexy is, maar het moet natuurlijk ook lekker zitten. Niets vervelender dan een bh waarvan de bandjes de hele dag knellen. Als je aan het einde van de dag die bh ein-de-lijk uit kan doen, voelt het als zo’n grote opluchting. Konden we maar mooie lingerie dragen die ook nog eens super comfortabel zit… Don’t worry: die perfecte combinatie hebben we voor je gevonden! 10DAYS is het merk waar je wil shoppen.

De perfecte lingerie voor iedere dag

Be unexpected or simple, never regular“, dat is het motto van 10DAYS. Een feel good merk met een eigenzinnig karakter. Wat superfijn is aan 10DAYS, is dat je alles, ook verschillende seizoenen, kan combineren met elkaar. De kleding heeft een hoge kwaliteit, fijne pasvorm en is voor jong en oud. 10DAYS loves to make you shine!

En dat willen ze ook met hun lingerie bereiken. De lingerie heeft echt een hele comfortabele pasvorm. De bralettes hebben dunne bandjes die niet knellen en het materiaal van zowel de bralettes als de slips zit erg fijn. De sets zien er fashionable uit. Je kan ze dragen naar iedere gelegenheid! Of je nu de hele dag gaat chillen op de bank of een avondje uitgaat, hier voel jij je sowieso lekker in.

Meer lezen over lingerie?
5 lingerie regels die iedere vrouw zou moeten weten
Welke kleur lingerie draag je onder witte kleding?
> Zo koop je nooit meer de verkeerde lingerie