Maak jouw outfit lente ready!

Happy April! We zijn alweer in maand 4 beland van 2022 en dat betekent dat we de zomer al bijna kunnen zien. Maar goed, eerst nog even genieten van de heerlijke geuren en kleuren van de lente. Weg met dat grauwige en zeg hallo tegen pastel. Met onderstaande items zit je dit seizoen dan ook zeker goed. Kies jouw lente outfit!

Start met een goed T-shirt

Een goed begin is het halve werk. Zoek dan ook een T-shirt die dient als basic, maar er toch uitspringt door middel van een kleur. Helemaal on-trend zijn nu t-shirts met leuke teksten op de voor- of achterkant. Simpel maar vrolijkt je outfit toch wat meer op!

           

Volg met een stoere broek of swingende rok

Dan verschuiven we onze aandacht naar de onderkant. Wil je een stoere look? Ga dan voor een baggy jeans. Ben je helemaal in to kleur? Kies dan voor een pantalon in een gave kleur. Natuurlijk zijn die er ook in de basic kleuren, maar als je dan toch voor het lente gevoel gaat moet je het natuurlijk wel goed doen! Is het wat lekkerder weer kan je de rok of een korte broek weer tevoorschijn halen. Dat kan natuurlijk ook met een panty eronder, maar ook lekker als het zonnetje schijnt om de beentjes wat bij te bruinen.

           

Is het wat fris? Pak een blazer!

Schijnt het zonnetje toch wat minder? Pak dan een stijlvolle blazer uit de kast. Perfect om dat windje niet te voelen, maar ook om er classy uit te zien. Zeker als je bent gegaan voor een van die toffe pantalons van net. Dan heb je namelijk een heel pak en rock je de straten deze lente.

            

Stijl je outfit af met sieraden

Natuurlijk zijn het details, maar wij houden er zo van. Het geeft net even dat beetje extra aan je outfit. My-Jewellery heet dan ook niet voor niets My-Jewellery. Dus daar shoppen zonder een sieraad te kopen kan gewoon niet (naar onze mening, haha). Daarnaast bieden ze zoveel collecties aan dat er echt wel wat naar jouw smaak bij zit. Ga deze lente bijvoorbeeld voor de Springstones collectie. Mooie kleuren stenen, parels en basics. Uiteraard kan je ook gaan voor een leuke hoed, zonnebril, riem of sjaal om je outfit compleet te maken.

En tot slot je favoriete geurtje

Je bent niet ready als je de deur uit gaat zonder een parfum. Heerlijk om de lente geur de hele tijd bij je te dragen. Wat is jouw favoriet?

Je shopt je lente outfit op www.my-jewellery.com.