Make-up fouten die je ouder doen lijken

We gaan tot grote hoogtes om er zo lang mogelijk jong uit te zien. Dus waarom zou je fouten maken met je make-up waardoor het tegenovergestelde gebeurt? Deze fouten maken veel vrouwen en velen weten het niet eens. Herken de fouten:

Je gebruikt de verkeerde kleur foundation

Dat je met je huid matcht is het aller belangrijkste als je met make-up een flawless skin wilt creëren. Gebruik een té lichte foundation en je ziet er al snel ziekjes uit. Gebruik een te donkere kleur en je kunt er dof en oranje uit komen te zien. Vraag in de drogisterij of parfumerie daarom altijd om advies.

Je maakt je huid te mat

Helderheid en glans zijn hét geheim voor een jonge uitstraling. Als je een hebt kun je dus beter een hydraterende foundation gebruiken dan een matte versie. Kies voor poeder in een hele fijne versie die de basis van je long lasting houdt.

Je lipstick kleur is te donker

Lichte die niet mat zijn geven je huid een gezonde glans. De verkeerde kleur kan je er ouder uit laten zien. Voor je dagelijkse lipstick kun je het beste kiezen voor een mooie lichtroze kleur.

Je tekent alleen een lijntje op je onderste wimpers

Als je alleen het waterlijntje aan de onderkant van je ogen invult dan zie je er gelijk een stuk ouder uit. Zet ook een lijntje op het bovenste gedeelte van je oog en breng een zachte champagne kleur aan op de binnenkant van je ogen zodat ze stralen en je er opgewekt uitziet.

Je smokey eye is te donker 

Een grijs met zwarte smokey eye kan gezien worden als jong en , maar donkere kleuren kunnen er ook hard uitzien op de huid en ze kunnen je optisch ogen kleiner maken. Kies liever voor een palette met bruine en bronzed kleuren voor een zachte en natuurlijke look.

READ NEXT:

>

PHOTO CREDITS: RANDOMMODELS