Je opmaken ‘s ochtendsvroeg is niet altijd makkelijk. We blijven liever nog even liggen. Dit zijn de beste make-up looks binnen 5 minuten.

De truc is simpel: glamour up één deel van je gezicht! Doe dit bijvoorbeeld met je ogen, lippen of wangen. Deze manier van opmaken kost je niet heel veel meer tijd dan het zetten van een kop koffie!

Beautiful eyes

Je ogen zijn de blikvangers van je gezicht. Door hier aandacht aan te besteden, heb je gelijk een open, frisse blik! Kies voor een highlighted look om je ogen groter te laten lijken, matching oogschaduw met je haarkleur of voor een levendige look door gebruik van textuur (bijvoorbeeld wet eyeshadow).

Rozige wangen

We maken bijna altijd onze ogen, wenkbrauwen en lippen op, maar weet dat je ook veel kunt doen met je wangen! Door een cream blusher te gebruiken, krijg je een instant gezonde uitstraling! Voor het uitkomen van je jukbeenderen gebruik je er wat highlighter bij!

Lovely lips

Je lippen laten opvallen is nooit een slecht idee. Ga voor een bold look met een goede laag lippenstift en afwerking met gloss of kies voor een nonchalante look met de zogenaamde ‘stained lip‘. Hiervoor gebruik je een matte lipstick welke je aanbrengt en erna met een vinger in je lippen wrijft.

READ NEXT
3 onverwachte manieren om lipstick te gebruiken
5 tips voor een snellere make-up routine

8 beauty regels waar Franse vrouwen zich altijd aan houden

PHOTO CREDITS: RANDOMMODELS
(Visited 1 times, 1 visits today)