Veel vrouwen hebben ze al van kinds af aan, sommige vrouwen hebben ze alleen in de zomer: sproetjes. Sproeten zijn supermooi en als je ze hebt: lucky you. Maar het aanbrengen van make-up is voor jou net even een andere routine dan voor de meeste vrouwen.

Doe je er alles aan om je sproeten te verbergen? Zonde! Het is niet voor niets een van de zeven schoonheden, toch? En het geeft je een zomerse uitstraling daar heb je geen make-up voor nodig. Voor de vrouwen met sproeten die toch make-up willen dragen hebben wij dé tips voor je klaarstaan waarmee je er flawless uitziet, maar nog steeds die mooie sproeten laat zien.

Foundation?

Voor de vrouwen die liever niet met hun volledige blotebillengezicht gaan maar ook niet hun sproeten willen verbergen met foundation is er een prima oplossing: BB cream! BB cream is te vergelijken met een licht- tot mediumdekkende foundation. Ga voor een BB cream in een kleur welke tussen je huid en sproeten in ligt. Op deze manier geeft de BB cream de juiste dekking zonder je sproeten te vervagen of grauwe kleur te geven.

Concealer

Als je vindt dat de BB cream nog niet genoeg je oneffenheden camoufleert, kan je hier en daar nog een concealer aanbrengen. Het is hét product om die vervelende plekjes mee te camoufleren. Ook is het heel handig om te gebruiken onder je ogen, zo zie je er meteen weer wat frisser uit.

Bronzer

Het is weer helemaal hét seizoen om bronzers te gaan gebruiken. Natuurlijk is iedere vrouw op zoek naar die ene tint die haar gezicht een mooie vorm geeft en bruiner doet ogen zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Zo heb je binnen een paar minuutjes een gewilde sunkissed look. Met sproetjes is het belangrijk dat je gaat voor een bronzer met een koele ondertint om te zorgen dat de bronzer natuurlijk overkomt.

Blush

Met blush kun je op een subtiele manier wat meer kleur in je gezicht brengen. Als je op zoek gaat naar een blush, kom je er al snel achter dat de keuze reuze is. Als je een sproetjes huid hebt, is het mooi om te gaan voor een sheer blush. Een speer blush geeft een mooie glow zonder dat deze dekkend is.

A face without freckles is like a cupcake without sprinkles!
Waarom je trots mag zijn op je sproeten!

Hello natural beauty!
Hét geheim van de no make-up look volgens visagisten

Do try this at home!
> Onmisbare tips voor de perfecte wenkbrauwen

PHOTO CREDITS: JOE ROBELS
(Visited 12 times, 1 visits today)