Makkelijke kapsels die zelfs jij kan maken

Je haar invlechten, het blijft lastig. Een messy bun of een ponytail zijn dan natuurlijk makkelijke opties, maar soms wil je toch even iets anders. Daarom hebben wij makkelijke kapsels voor je die je, ook al kun je je eigen haar niet invlechten, heel makkelijk creëert.

De mini vlecht

Een hele vlecht lukt misschien niet, maar een mini vlecht moet wel lukken. Je hoeft hiervoor alleen het bovenste deel van je haar vast te maken met een elastiekje. Maak dan een klein gat boven het elastiekje en haal de staart die je nu hebt hier doorheen. Zo creëer je een mini vlecht met een klein deel van je haar.

Toupeer het!

Pak hiervoor weer een klein stukje van het bovenste deel op je hoofd. Toupeer dit stuk met een toupeer- of gewone kam. Zet dit vast met een schuifspeldje. Je kunt het zo laten, maar je kunt er ook een klein staartje van maken op je hoofd door er nog wat plukken bij te pakken en hier een elastiekje omheen te doen.

Rollende up-do

Begin met een losse lage staart. Maak dan boven het elastiekje een gat net zoals bij de mini vlecht en doe hier de staart doorheen. Nu heb je een normale staart. Doe nu de staart nog een keer door het gat, maar zorg ervoor dat je je vinger ertussen houdt. Rol hier je staart verder omheen. In het gat wat je nu hebt gemaakt kun je wat schuifspeldjes schuiven zodat de rollende up-do blijft zitten.

Heb je nu echt geen tijd of zin om zelf te gaan experimenteren, dan kun je het bij Cosmo Hairstyling voor maar €15,- in 15 minuten laten doen.

Meer haarstijlen?
5 haarstijlen die je in een minuut gefixt hebt!
4x haarstijlen voor dun haar
4 last minute haarstijlen voor het stappen

 

PHOTOCREDITS : TRUELANE