Manon geeft aanstaande zaterdag styling advies in Stadshart Amstelveen

Heb jij een prangende vraag op het gebied van styling? Altijd al willen weten hoe je die jurk nou het beste kan stylen? Zaterdag 2 september is Manon van 13.00 uur tot 14.30 uur aanwezig in Stadshart Amstelveen! Manon neemt dan de tijd om al je stylingvragen te beantwoorden.

Stadshart Amstelveen is een overdekt winkelcentrum en biedt onderdak aan zo’n 200 winkels en horecagelegenheden. Je vindt hier grote winkels zoals de Bijenkorf, Massimo Dutti, Nespresso, van Gils, Mango en H&M. Maar ook kleinere boetiekjes waar je de mooiste merken vindt, zoals Maddox en Rosmode, vind je in Stadshart Amstelveen. Het winkelcentrum is groot, maar biedt services die je verwacht van een kleine boetiek. Je kunt er bijvoorbeeld gratis gebruik maken van een personal shopper, als je in het bezit bent van een Personal Shopping Card, welke gratis online is aan te vragen.

Tijdens het Fashion Event op 2 en 3 september zijn er naast de komst van Manon nog veel meer leuke dingen te doen. Zo wordt er speciaal voor kaarthouders een exclusieve Vershartlunch georganiseerd. Per dag is er tijdens deze lunch plaats aan tafel voor 75 personen, die volledig in de watten gelegd worden met verse delicatessen van de vershartwinkeliers. Perfect als jij er even een dagje tussenuit wil met je moeder, vriend of vriendin!

Kijk hier voor meer informatie over het programma: Fashion Event – The Golden Edition

Heb jij nog een stylingvraag voor Manon? Kom dan zaterdag langs tussen 13.00 uur en 14.30 uur! Stadshart Amstelveen, Rembrandtweg 41a, 1181 GE Amstelveen. 

 
READ NEXT
Je zomergarderobe updaten? Dat doe je met deze styling tips
Styling trucs die iedere outfit transformeren
Styling tips waardoor je slanker lijkt!