Over MonStyle

MonStyle is in 2013 opgericht met als doel: vrouwen met een verlangen naar the beautiful and good things in life, op een dagelijkse basis te inspireren. Met het meest up-to-date fashion nieuws, absolute beauty favourites, lifestyle tips & tricks, hotspots en food adviezen is MonStyle jouw digitale partner in crime.

De artikelen op MonStyle zijn zorgvuldig geselecteerd en de content focust zich op een effortless je-ne-sais-quoi stijl met een knipoog. Het draait om een feel-good sfeer met een bewuste way of living (cheaten mag!). MonStyle is tevens hét platform om stylist (en creative director van MonStyle) Manon Meijers te volgen, tijdens haar styling werkzaamheden voor o.a. bekende Nederlanders en diverse TV programma’s.

De functie

Manon Meijers Styling is momenteel op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Assistant Styling stagiaire! Manon Meijers Styling verzorgt de styling voor diverse televisiepersoonlijkheden, artiesten, evenementen en magazines. We zoeken een fulltime stagiaire die vanaf eind augustus beschikbaar is.

Jouw werkzaamheden
– Assisteren bij de styling van diverse televisieprogramma’s, commercials en fotoshoots.
– Selecteren, ophalen en retourneren van kleding
– Nieuwe kledingmerken benaderen
– Contact onderhouden met PR-bureaus en agenturen
– Kledingsets voorbereiden

De eisen
– Je doet een geaccrediteerde mbo/hbo-opleiding (vereiste)
– Zelfstandig, maar ook een sterke teamplayer
– Stressbestendig en organisatorisch zeer sterk
– Een modefreak maar géén fashion victim
– Je beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden
– De term 9 – 5 is je vreemd
– Goed bekend en woonachtig in de buurt van Amsterdam
– In het bezit van rijbewijs B

Wij bieden je

Een afwisselende en leerzame stage binnen een superenthousiast team van een jong, snel groeiend en creatief bedrijf. Een creatieve werkplek met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor innovatieve designs waarin we je stimuleren om out-of-the-box te denken. Een gezellige werksfeer met een reële stagevergoeding en veel vrijheid in je werk.

Interesse?

Word je nu al enthousiast en is deze vacature jou op het lijf geschreven? Stuur dan snel je CV met pasfoto en motivatie naar annelies@manonmeijers.com en wie weet tot snel!

 

READ NEXT
Dit draag je naar een sollicitatiegesprek
Tip: Dit is het salaris van jouw ‘dream job’ in de mode
Dingen die niet zo handig zijn tijdens een sollicitatiegesprek