Manon weet het zeker en gaat voor trailer trash

Ze vielen op, ik was een van de weinige die ze droeg (want, juist: zo opvallend. En besmettelijk. En hoe combineer je ze?) en ze waren qua snit net sjiek genoeg om niet totally trailer trash te zijn.

Zoals met alle dingen die erg opvallen (niet voor niets is zwart m’n lievelingskleur) kotste ik op een dag mijn witte laarsjes uit. En ik wist zeker: nooit. meer. witte. laarsjes.

Voorzichtige vlinders voor witte schoenen overvielen me afgelopen winter dan ook. Maar ik twijfelde te lang en de buit (witte Balenciaga pumps) was dan ook al vergeven.

Ik kan jullie niet (misschien ook beter van niet) vertellen hoe euforisch ik was toen ik enkele weken geleden m’n favo online faillissementsrondje op Net-A-Porter deed. Ik zou echt graag willen zeggen dat mijn hartslag rustig bleef en ik vredig doorademde (je zou per slot van rekening me zo in het hoekje ‘fashion victim’ kunnen duwen) maar niets is minder waar.

Ik hoorde violen, rook rozen, kon twee dagen niet eten: alles. Isabel Marant (die overigens qua schoenen nooit teleurstelt) had . Heel, heel erg trailer trash (want cowboymodel en alles) maar ik moest ze.

Hoogstwaarschijnlijk ben ik ze over een half jaar weer spuugzat. Maar voor nu wil ik dolgraag mooie herinneringen maken met mijn nieuwe liefde. Al weet ik dat ie tijdelijk is.

READ NEXT
Dit gebeurt er allemaal in de kleedkamers bij The Voice
Even over die dasspeld van Guus tijdens The Voice
Zo combineer je die prachtige laarzen

[show_shopthepost_widget id=”2411391″]