Met deze beautyproducten steun jij Pink Ribbon!

Deze dagen kleurt alles weer roze! In de maand oktober wordt er namelijk aandacht gevraagd voor borstkanker. Naast awareness wordt er ook geprobeerd om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker. Estee Lauder Companies (waar o.a. ook Clinique onder valt) doet ook dit jaar mee en brengt speciale Pink Ribbon producten op de markt. Jij kunt ook je steentje bijdragen, want als je deze producten koopt gaat er deel van het bedrag naar Pink Ribbon. Met de producten heb je bijvoorbeeld geen droge huid meer na die heerlijke vakantie op Santorini én steun je ook nog eens het goede doel.

ESTEE

Advanced Night Repair – De Advanced Night Repair is verkozen tot het beste serum. ’s Nachts een drupje op je gezicht en je wordt stralend wakker. Bij het flacon krijg je een armband met bedels. Voor 50ml betaal je €115 waarvan 20% naar Pink Ribbon gaat.

Evelyn Lauder Dream Compact – In de Evelyn Lauder Dream Compact zit de poeder Lucidity met een transparante tint. De verpakking is handgemaakt en heeft het Pink Ribbon teken op de voorkant. Je betaalt €137 waarvan, net als de Advanced Night Repair, 20% naar het goede doel gaat.

Clinique-pink-ribbon

Clinique Pink Purpose – Deze suikerspinroze blush heeft een Pink Ribbon teken op de poeder en is verpakt in een roze make-uptasje. Zo kan je hem ook nog eens makkelijk meenemen in je tas. De poeder kost in totaal €25,70, waarvan €3,50 naar Pink Ribbon gaat!

Clinique Moisturizing Lotion – Deze heerlijke lotion zorgt voor een gehydrateerde huid. Je krijgt een leuke sleutelhanger van Pink Ribbon bij aankoop van dit product. De lotion kost in totaal €53, maar daarvan is een groot deel bedoeld voor onderzoek, namelijk €14,05.

Source: Estee Lauder / Clinique / Negin Mirsalehi