Met deze items geef je je jeans een update

De jeans staat waarschijnlijk op nummer één als het gaat om wardrobe essentials. Iedereen, man of vrouw en van jong tot oud, heeft vast minstens één jeans in zijn of haar kast liggen. Juist omdat hij zo lekker casual is, kun je er allerlei kanten mee op. Toch vinden we het lastig om hem op nieuwe en verrassende manieren te combineren. Daarom gingen wij op zoek naar toffe combinaties, om je jeans net iets meer dressed up te maken. Zo kun je hem (bijna) elke dag dragen!

Topper

Zomertops zijn ideaal en iedereen moet eigenlijk wel een paar in de kast hebben hangen. Waarom? Naast dat ze superknap zijn, staan ze overal bij. Opvallend en knap, ze maken iedere outfit direct af. Geen getreuzel of gedoe. Gewoon zo’n knallende top op je jeans en klaar ben je. De mooiste zomertops hebben wij hier voor je op rijtje gezet.

 

Een klassieker

Een blazer werkt echt áltijd. Dit item gaat nooit uit de mode, dat kunnen we wel garanderen. Je kan hem het hele jaar door aan en naar iedere gelegenheid, daarom zijn we er zo gek op. Combineer een nette blazer op een stoere jeans. Met deze combinatie creëer je weer dat contrast dat zo mooi staat. Stoere jeans en een nette blazer. Oh, en hier shop je de favoriete blazer van Manon.

Leopard

Animal print is een blijvertje! De leopard print is verreweg onze favoriet.  Je zal wel denken, daar gaan we weer met onze leopard print! Maar deze print is ook gewoon té leuk, zeg eerlijk… De print is toch gewoon errug gezellig! Wat ons betreft is de dierenprint inmiddels ‘a neutral’ en de perfecte toevoeging aan je jeans.

Bringing sexy back

Wij houden van knappe kledingstukken met een ‘blote rug’. Want zeg nou zelf, je blote rug showen mag best en staat ook nog eens super sexy op een jeans! Zo’n top is heel geschikt voor een avondje uit of een zonnige dag. Het enige probleem bij die blote rug is de vraag welke bh je daar onder draagt. Wij hebben daar dé oplossing voor. En de knapste tops met een blote rug hebben wij natuurlijk al even voor je uitgezocht.

All about the shoes

Schoenen worden in ons optiek zwaar onderschat. Daarom ben zijn er groot voorstander van dat je je outfit iedere ochtend begint bij je schoenen. Eerst schoenen kiezen, dan pas de rest van je outfit. Want schoenen: die maken je sowieso gelukkig! En onder je jeans mogen je schoenen net iets opvallender zijn. Ga voor een toffe print of een metallic, hoog gehakt we love it! 

 

Stoer maar toch vrouwelijk!
> Zo draag je de boyfriend jeans op z’n mooist

Knap, knapper, knapst!
Dit is de jeans die je OVERAL gaat zien komend seizoen

Ook als het nog geen hoogzomer is.
> Zo combineer je je witte jeans

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORN