Met deze kledingtips lijk je langer

Ondanks wij vrouwen gemiddeld 1.68 zijn, wat niet bepaald klein is, zijn er genoeg vrouwen die toch graag een stuk langer zouden willen lijken. En deze fijne kledingtips zijn niet alleen voor de shorties onderons, maar voor iedereen die optisch langer wil lijken. Benieuwd hoe je dat doet en er nog steeds stylish uit kan zien? Dat lees je hieronder!

1. Outfit in één kleur
Door het kiezen van een outfit in één kleur lijk je optisch een stuk langer. En laat een all black outfit nou net heel stylish zijn! Het geeft namelijk de illusie dat er geen eind komt aan je lichaam.

2. Verticale lijnen
Een knappe pantalon met verticale lijnen is ideaal om er een paar centimeters bij aan te plakken. Door de verticale lijnen lijkt het namelijk alsof je veel langere benen hebt.

3. Focus op je bovenlichaam
Het is handig om de focus op je bovenlichaam te leggen, zoals een drukke blouse met een printje, of een kanten top.

4. Wear heels!
Een schoen met een hak zorgt niet alleen voor een mooie houding, je benen lijken er ook nog eens slanker én dus langer door! Durf je het niet zo goed aan om je de hele dag op hakken te verplaatsen? Als je het dan eenmaal aandurft kun je vervolgens het beste je nude-kleurige paar uit de kast trekken.

5. Ga voor flared
Heb jij even geluk dat die flared broeken nu helemaal hot zijn. Als jij langer wil lijken kun je een van dit soort broeken uit je kast rukken en hello there legs!  Zeg benen, waar ga jij met dat meisje heen?

READ NEXT:
Slanker lijken zonder ook maar een kilo af te vallen
De perfecte hakken voor iedere gelegenheid
Zo combineer je de all black outfit