Helaas zijn wij niet allemaal gezegend met sky-high benen. Er zijn gelukkig ontzettend veel manieren om langere benen te faken. Enne, wij hebben de beste stijlhacks voor je op een rijtje gezet!

1. Nude schoenen zijn je beste vriend

Het zal geen verrassing zijn dat de stijl van de schoenen die je draagt een grote invloed kan hebben op het verlengen van je benen. Een eenvoudige manier om die benen er geweldig uit te laten zien, is door een eenvoudige nude pump te kiezen. De kleur verlengt namelijk je benen. Easy toch?

2. Pull-on pointy laarzen

Pak je schoenen met een ronde neus maar in. Déze vorm doet niets voor korte benen! Ga voor pointy boots. Zo laat je namelijk je benen optisch langer lijken.

3. Stick with ONE colour

Het is geen geheim dat je wanneer je van top tot teen in het zwart gaat, je er slanker en groter uit laat zien. Maar een truc waar je misschien niet zo bekend mee bent, is dat dit idee echt van toepassing is op vrijwel elke kleur. Déze eenvoudige truc maakt het kiezen van je outfit ’s ochtends een absolute no-brainer, wat betekent meer slaap! WIN-WIN.

4. Match je schoenen & broek

Van plan je zwarte jeans aan te trekken? Doe jezelf een plezier en creëer maximale impact met minimale inspanningen door die donkere denim te combineren met laarzen in dezelfde kleur. Het strategische kleurgebruik zorgt voor een optisch langer en slanker figuur – ook bekend als het enkeltje naar Gisele-benen.

5. Investeer in een highwaist

Niets schreeuwt zo hard “the sky is the limit” als een hoge taille. Als je een shirt in een rok of broek met hoge taille stopt, ontstaat er verwarring (op de best mogelijke manier) over waar ze nou daadwerkelijk beginnen. Dit is een hele, hele goede zaak en is vooral geweldig voor vrouwen met een langere torso en kortere benen.

6. Schoenen met een v-cut

Dit werkt hetzelfde als de point ones, een v-snit aan de top van je schoen creëert een mooie overgang van je benen naar je voeten.

7. Verticale strepen

Trek een broek een met de verticale print en het zal je gelijk een paar centimeter groeien, (optisch dan..)  Als je bang bent voor de attention-grabbing style, kies dan een zwart-witprint en houd de rest van je outfit rustig.

8. Vermijd ten allen tijde enkelbandjes

Natuurlijk, ze zijn super schattig, maar enkelbandjes snijden je benen visueel af en hebben de kracht om zelfs de langste benen korter te maken. SERIEUS, vermijd ze ten alle tijden.

9. Ga voor de overknee laars, whenever you can

Een thigh-high boot met een beetje hak verricht wonderen, door een langere visuele lijn te creëren.

10. Draag veel flared pants

Wanneer je van jezelf geen lange benen hebt zijn flared broeken je best friends. Door de wijd uitlopende pijpen lijken je benen een stuk langer. Als je dit effect nog meer wilt versterken kan je de broek het beste in een zwarte of grijze kleur dragen. Door deze kleuren lijk je nog langer!

11. Kies voor een v-hals

In de winter is het logisch dat je veel truien draagt en oversized zijn ze nog leuker. Maar als je niet zo lang bent kan zo’n trui je snel wat dikker maken, omdat je ook kortere benen hebt. Kies er in ieder geval voor om een trui te dragen met een v-hals en niet met een ronde hals. Je nek krijgt meer ruimte en valt daarom op, waardoor je bovenlichaam langer lijkt. Het maakt dan niet meer uit of je een dikke trui draagt, want je lijkt slanker en langer door de v-hals.

 

Dit is de roklengte waardoor je langer lijkt
En zo combineer je hem

Zo had je het nog nooit bekeken
8 voordelen die je nog niet kende van hoge hakken

Ideaal!
Deze workout maakt je langer

 

(Visited 14 times, 1 visits today)