Met deze work-outs krijg je billen zoals Braziliaanse vrouwen

Franse vrouwen staan bekend om hun tijdloze fashion en beauty regels (waar Franse vrouwen zich altijd aan houden). Maar Braziliaanse vrouwen bewonderen we het meest voor hun schoonheid, een sunkissed huid en natuurlijk niet te vergeten hun prachtige billen. Ze heten dan ook niets voor niets Brazilian Bombshells.

Maar hebben zij gewoon de schoonheid jackpot gewonnen of heeft het ook te maken met work-outs die zij uitvoeren? Het is waarschijnlijk een beetje van beide. Voor een Brazilian bun au naturel is dit de work-out. 

Donkey kicks

Begin op je handen en knieën, houd je rug stevig en plat, verhoog 1 been en houd de knie op 90 graden met de grond. Duw je been zo hoog mogelijk in de lucht en onderrug naar beneden, herhaal dit 12 keer en doe dan hetzelfde met je andere been.

 

SINGLE-LEG BRIDGE

Ga op je rug liggen, buig je linkerbeen en plaats die voet op de vloer. Lift je rechterbeen en breng jezelf omhoog. Laat je weer zakken, maar laat je billen niet aan de vloer raken.

Brandkraan

Begin op je handen en knieën op de grond. Houd je heupen stabiel en recht tijdens de oefening. Haal je rechterbeen aan de zijkant, op heuphoogte, houd de knie gebogen op 90 graden en begin weer op startpositie.

Voor meer work-outs
Sporten zonder sportschool doe je zó!
Afvallen zonder te sporten of diëten doe je zo!

 

PHOTOCREDITS : CAMILACOELHO