Met vriendinnen op vakantie? Doen!

Ben je aan het twijfelen of je dit jaar met vriendinnen op vakantie moet gaan? Let’s be real: een vakantie met je lover is natuurlijk ook heerlijk (als je die hebt tenminste) maar dit zijn de vijf beste redenen waarom je sowieso met vriendinnen op vakantie moet.

1. Er staan oneindig veel shopping sessions op het programma

Na een hoop moeite krijg je je lief misschien eindelijk mee om een dag middag mee te gaan shoppen (en dat terwijl bewezen is dat mannen meer uitgeven aan kleding dan vrouwen!). Maar of ’ie er erg vrolijk van wordt? Tja, dan is het misschien slimmer om met je sisters in crime een weekje weg te gaan…

2. Eindelijk tijd voor ALLE ins and outs

Een vakantie met je vriendinnen wordt sowieso al onvergetelijk! En hoe fijn is het om weer even he-le-maal bij te kletsen. Al die snelle, korte belletjes, appjes….  Alle ins and outs hoor je vaak pas als je met elkaar op vakantie bent.

3. Uitgebreid en ongegeneerd je haar en make-up doen

Bij het woord ‘make-up’ krijgt je vriend waarschijnlijk al kippenvel, al helemaal als je beautyrituelen (naar zijn idee) te lang duren. Als je eraan denkt hoor je ’m vast al op de achtergrond: ‘schiet nou eens op’. En dat snappen we heus… Maar eerlijk is eerlijk: met vriendinnen heb je daar geen ‘last’ van. Samen een week lang tutten en alle spa’s aflopen, heerlijk toch? (En zo creëer je de perfecte cat-eye).

4. Nothing can beat a girls night out

Een avond de hort op en losgaan op foute nummers van toen, de een na de andere mierzoete cocktail achteroverslaan mét vriendinnen is… legendarisch. Het wordt ongetwijfeld een avond die in de boeken kan.

5. Knappe hunks bekijk je samen mét vriendinnen

Geef toe: hoe verliefd je ook bent, het blijft natuurlijk leuk om knappe strandmeesters (met ontblote bovenlijven) te spotten op ’t strand. Met hem in de buurt is dat misschien een minder goed idee.

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORN