Modelessen die we van onze mannen kunnen leren

Meestal vraag je het niet aan de mannen in je leven, maar aan je moeder, je vriendinnen of collega’s. Maar het is een goed idee om het eens in overweging te nemen want mannen zijn soms héél goed in het geven van stijladvies. Neem maar eens een kijkje in hun kledingkast. Ken je veel mannen die moeite hebben met het kiezen van een outfit? Nee, wij ook niet. Dit is omdat mannen goed zijn in het kiezen van essentiële pieces.

#1 Draag geen trends waar je je niet op je gemak in voelt
Als een trend je lichaam er niet beter uit laat komen of je er niet goed in voelt is het soms beter om hem gewoon aan je voorbij te laten gaan. Je hebt veel meer en langer plezier van klassieke stukken.

#2 Bezoek een kleermaker
Breng kleding waar je heel blij mee bent naar een kleermaker. De kleermaker zorgt ervoor dat je kleding je lijf perfect omsluit. Zo heb je er nog meer plezier van (en je vriend ook).

#3 Dont forget ‘boring’ clothes
Een garderobe bestaat uit meerdere stukken, niet alleen je dagelijkse stukken. Je ondergoed, chill kleding en sport items tellen ook mee. We weten dat het bestellen of shoppen van nóg meer schoenen verleidelijk is, maar zo nu en dan is het nodig om nieuwe sokken en ondergoed te kopen. Want: there’s no good outfit without good underwear.

#4 Koop niet zomaar iets
Hoe is het kledingstuk gemaakt? Wat is de stoffen samenstelling? Hoe moet ik het wassen? Kijk goed naar de constructie van het item. Neem er de tijd voor, it will pay off.

#5 Investeer, investeer en investeer
Als je een kijkje neemt in de kledingkast van de mannen om je heen, dan vind je waarschijnlijk meerdere stukken van de items die hij graag draagt. , broeken en truien in overvloed. Trendgevoelige items kun je er meestal niet veel vinden. Kun je dat ook zeggen over jouw kledingkast?

#6 Zorg dat je voor ieder moment een outfit klaar hebt liggen
Mannen bezitten vaak , een sportoutfit en dan komt hun casual kleding. That’s it! Zorg dat je voor bijvoorbeeld een de basis al klaar hebt, je kunt altijd nog aanpassingen maken en dingen bij shoppen. 

READ NEXT:
>
>
>

Source: Instagram