Getting married soon? Of droom je nu al over je toekomstige bruiloft? Dan denk je vast ook na over de locatie. Die is natuurlijk erg belangrijk. Wij hebben de mooiste trouwlocaties in Nederland alvast voor  je uitgezocht. Als je jouw bruiloft nog niet op de planning had staan, wil je het na het zien van deze locaties vast zo snel mogelijk laten gebeuren. Nu maar hopen dat je lover het snel vraagt 😉

Wist je trouwens dat je op deze leeftijd het best kan trouwen?

1. Landgoed Duin & Kruidberg

In de plaats Santpoort-Noord kun je trouwen in stijl. Houd je van classy? En denk je graag groots? Dan is dit een aanrader voor jou. Het landhuis Duin & Kruidberg heeft een klassieke en oude stijl en is omringd door een hele grote mooie tuin. De omgeving hier omheen is ook prachtig. Je kunt uitkijken over een enorm meer en genieten van de bosrijke omgeving. You will feel like a queen. 

2. Kasteel Tongelaar

Dit kasteel in Grave heeft een sprookjesachtige sfeer. Je kunt buiten trouwen onder een wilg, onder een kastanjeboom of op het binnenplein bij het kasteel. Het is prachtig maar ook heel intiem. Je receptie, diner of feest kan in een van de kamers ook uitgebreid gevierd worden. Je kunt hier overnachten in een bruidssuite en je belangrijkste gasten ook. Aan eten wordt ook gedacht: je kunt romantisch dineren of een BBQ laten organiseren, er zijn heel veel mogelijkheden.

3. Brasserie Buitenhuis

? @debsinterior23 bij Brasserie Buitenhuis ? #furnishedwithwoood #woood ?: @madebywoood

A post shared by Brasserie Buitenhuis (@brasseriebuitenhuis) on

Ben je gek op mooi interieur en ben je op zoek naar een moderne bruiloft? Dan is Brasserie Buitenhuis iets voor jou. Hier kun je heel goed genieten van het uitzicht aan het water en binnen ook je ogen uitkijken. De brasserie heeft een moderne inrichting en is ingericht met de leukste accessoires. Enne, de brasserie staat ook bekend om erg goed eten, bijna net zo belangrijk! Deze trouwlocatie is te vinden in Valkenburg.

4. Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg is een prachtig kasteel. Het is volledig gerenoveerd, maar het heeft nog wel de charme van een oud kasteel, perfect toch?! Deze locatie is ook erg sprookjesachtig en super romantisch. Het kasteel is omringd door de meest mooie boomgaarden en er zijn schattige bruggen over het water. Hier kan je hoe dan ook mooie trouwfoto’s maken. Ga je trouwen in de winter? Dan is dit ook een aanrader. In de winter lijkt alles er hier nóg sprookjesachtiger uit te zien. Het kasteel staat in Echteld (Gelderland).

5. Werelds aan het strand

Het is weer een schitterende dag vandaag! #weddingday #maximweddings #Werelds

A post shared by Werelds aan het Strand (@wereldsaanhetstrand) on

Altijd al gedroomd van een bruiloft aan het strand? Dan is dit de perfecte locatie. Deze beachclub doet je denken aan Ibiza met een mooi wit strand. Je kunt elkaar ook echt het ja-woord geven op het strand. Of geef elkaar het ja-woord op een van de eilandjes in het meer. We love it! Je bruiloft zal er luxe uitzien en heerlijk tropisch aanvoelen. En dat gewoon in Nederland! Je vindt deze locatie in Ouddorp.

6. Deining aan zee

Are you next? #beachwedding #beachlife #castricum #bakkum #trouwen #trouwenaanzee #beachday #wedding #romantic #wiewilditnouniet

A post shared by Strandpaviljoen Deining (@deiningaanzee) on

Is trouwen aan het strand van een meer nog niet precies wat je zoekt? Je kunt ook aan een écht strand bij zee trouwen. Word je gek van de gedachte dat je aan het einde van de dag romantisch de zonsondergang bekijkt en een strandwandeling maakt met je husband? Dan moet je deze locatie in gedachten houden. Je kan hier heerlijk genieten van cocktails met al je gasten en een beach party organiseren. In Castricum trouw je aan zee op z’n best.

7. Feel Good TentEvent

Prachtige foto bij ons van @kimvandenbroekfotografie #festivalwedding #weddinginthewoods #trouweninhetbos #feelgoodtentevent

A post shared by Feel Good TentEvent (@feelgoodtentevent) on

Bij het woord tent denk je misschien niet meteen aan een luxe bruiloft, maar je bruiloft wordt hier zeker wel luxe. Dit is een goede trouwlocatie als je van natuur houdt én als je nog eventjes kunt wachten tot de zomer. Onder de bomen en onder de sterren kun je hier in de avond een perfect trouwfeest organiseren. De verschillende grote overdekte tenten zorgen voor extra sfeer. Als kers op de (bruids)taart kun je hier aan het einde van de avond een romantische wandeling maken door het bos met fakkels in je hand. Je trouwt hier dus echt letterlijk midden in de natuur. Deze locatie vind je in Lage Vuursche.

Bekijk ook deze jurken en een andere hele knappe outfit voor als je gaat trouwen
Als je deze bruidsjurken ziet wil je gelijk trouwen!
Hou je niet van jurken? Dit trek je aan als je niet in een jurk wil trouwen

En bekijk deze inspiratie als je binnenkort naar een bruiloft gaat
Deze outfits trek je aan naar een bruiloft!
De leukste sandaaltjes voor op een bruiloft

 

PHOTO CEDITS: THE LAKE COMO WEDDING PLANNER
(Visited 749 times, 1 visits today)