Als we ‘s ochtends vroeg opstaan voor werk, hebben we vaak geen tijd om nog uren voor de spiegel te staan. Slaap is immers ook belangrijk, dus die 10 minuten extra gun je jezelf dan ook graag. Tijd besparen doen we zo veel mogelijk.

Toch wil je fris voor de dag komen. Je hoeft niet extreem uit te pakken, met een paar simpele producten kan je een mooie natuurlijke look creëren. Zo zie je er verzorgd uit, zonder dat je ladingen make-up op hebt.

Wat heb je nodig?
– BB cream (of een dagcreme en foundation)
– Concealer
– Wenkbrauwpotlood
– Wenkbrauwpoeder
– Blush
– Highlighter
– Lichtbruine oogschaduw
– Mascara
– Lipliner (of lipbalm)

Aan de slag!

1. BB cream
Je begint met het aanbrengen van BB cream op je hele gezicht. Heb je dit niet in huis? Kies dan voor een dagcreme en een foundation.

2. Concealer
Breng concealer aan onder je ogen. Gebruik een teint lichter dan je huidskleur, zo krijg je een frisse blik. Verder kan je concealer ook gebruiken voor oneffenheden op je gezicht.

3. Wenkbrauwen
Werk je wenkbrauwen bij met een wenkbrauwpotlood. Je kunt ze verder invullen met een wenkbrauwpoeder voor een intenser effect à la Cara Delevingne!

4. Blush
Breng wat blush aan op je appelwangetjes en highlight je jukbeenderen met een… jaja, highlighter. Deze techniek heet strobing!

5. Ogen
Gebruik dezelfde highlighter voor je ogen. Breng wat poeder aan op je oogleden. Daarna breng je wat lichtbruine oogschaduw aan op je arcadeboog. Op deze manier krijg je meer diepte. Maak de ooglook daarna af met een beetje mascara. Fris en fruitig, heerlijk au naturel!

 

READ NEXT
> Dit moet je nooit doen voor het slapen gaan
> 6 tips om knapper wakker te worden
> De beste make-up looks binnen 5 minuten

(Visited 1,021 times, 1 visits today)