Breng jij regelmatig een bezoekje aan de sportschool? Lekker bezig! Terwijl je hard op weg bent naar the perfect body zijn er ook andere dingen waar je aan moet denken, zoals je huid. Tijdens het sporten maakt je huid ook heel wat mee namelijk (al dat zweet!).

Why not?

We weten eigenlijk allemaal wel dat het dragen van make-up tijdens het sporten slecht is voor onze huid, dus waarom zien wij nog steeds sportscholen vol met vrouwen die een perfect make-up lookje hebben… Een beetje mascara is prima – let wel op dat je mascara aan het eind van je héftige sportsessie niet over je wangen loopt- maar een foundation of poeder verstopt je poriën terwijl deze juist tijdens het sporten lekker moeten kunnen zweten, zweten, zweten.

De combinatie van zweet en make-up kan een prikkend gevoel en rode huid als gevolg hebben. Door het sporten gaat je poriën openstaan, maar je foundation sluit ze juist af. Door het afsluiten van je gezicht tijdens het sporten kan het vuil er niet uit gezweet worden maar hoopt deze zich op in de openstaande poriën. Hello pimpels. Als je al een slechte huid hebt kan sportzweet dit verergeren. Ga jij liever niet bare face de sportschool? Maak dan gebruik van deze make-up essentials.

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)