OMG: de leukste make-up essentials

Ben jij toevallig ook zo gek op make-up en op sprookjes? Dan vind je deze make-up essentials echt geweldig. Er zijn make-up kwasten en highlighters gemaakt die er opeens een stuk minder basic uitzien! Ze hebben te maken met sprookjes en bloemen, lees snel verder!

Unicorn kwasten

Ja, ze bestaan echt! Unicorn make-up kwasten. Ze zijn er in verschillende soorten en kleuren. Je hebt ze in kwasten met regenboog kleurige haartjes. Maar je hebt ze ook in het goud met roze. Er zullen ongeveer 10 verschillende soorten kwasten op de markt komen, zoals bijvoorbeeld een contour kwast, een foundation kwast en poeder kwast. Dus zeg maar doei tegen die saaie zwarte kwasten en zeg hallo tegen Unicorn brushes.

De roos uit de film Beauty and the Beast

Heb jij de nieuwe film al in de bioscoop gezien? Beauty and the beast was toch wel èèn van de leukste sprookjes ooit. Maar er zijn nu dus ook kwasten gemaakt in de vorm van de roos uit Beauty and the Beast. Hebben, hebben, hebben!

Oh, en er is ook een collectie van L’Oréal met lippenstiften en nagellakken van de karakters van Beauty and the Beast. Helaas is deze alleen nog te koop bij Amazon Italy. Maar ze bezorgen wereldwijd!

Highlighter in de vorm van een roos

OMG! Dit is zeker wel de mooiste highlighter die er is. Deze highlighter is van Lancome en heeft de vorm van een roos. Het is bijna zonde om deze highlighter te gebruiken, zo mooi is hij!

Harry Potter kwasten

Ook zo’n fan van Harry Potter? Dan zijn deze kwasten echt perfect voor jou. Het zijn magische kwasten voor de ogen. Er zijn 5 verschillende soorten kwasten. Helaas wel alleen te gebruiken voor de ogen.

Wil je meer lezen over make-up? 
>MAC komt met een revolutionaire nieuwe eyeliner!
>Deze make-up tasjes wil je NU hebben!
>24 nieuwe kleuren lipsticks van MAC

PHOTOCREDITS ; COSMOPOLITAN