Onbekende banen waar je direct voor zou tekenen

“Als je een baan hebt waar je van houdt, hoef je nooit meer te werken”. Daar denk jij misschien anders over… Maar er zijn daadwerkelijk jobs die niet aanvoelen als werken, maar als een feestje! Toch maar voor een carrièreswitch gaan?

 1. Celebrity stand-in
  Celebrities zijn natuurlijk very busy people. Met heel wat haar en make-up trucs kun je misschien wel een carrière beginnen als celebrity stand-in. Begrijp ons niet verkeerd: we hebben het niet meteen over een glansrol in Game Of Thrones. Het zal gaan om een stand-in rol wanneer het licht getest moet worden of wanneer bepaalde scènes alvast geoefend moeten worden. Maar hé, kun je wel mooi zeggen dat je de stand-in bent een bekende speler. 
 2. Bedenker voor de naam van nagellak
  Denk je dat namen van nagellak zomaar uit de lucht komen vallen? Niet dus. Er zijn namelijk speciale bedenkers voor namen van nagellak. De brainstorm sessies duren uren en zijn strikt geheim. We kunnen er dus niet zoveel over zeggen. Wat wij wel vinden: het staat leuk op je CV! En misschien mag je wel wat samples mee naar huis ;-]. Perks of the job!
 3. Als “opvulling” zitten in het publiek
  Altijd al een gezellig praatje willen maken met Leonardo DiCaprio? Kan gewoon! Bij grote events als de Oscars of de Emmy’s worden mensen aangenomen om de zaal te vullen. Je moet er speciale, nette kleding voor aanhebben. De kans dat je in beeld komt als iemand een Oscar wint, is namelijk heel groot. Je wilt er dan natuurlijk op en top uitzien voor je fame shot.
 4. Food stylist
  Ben jij een foodie die elke meal op Instagram post? Nou, daar kun je dus professioneel in worden. In series, films of reclames zie je (vaak) eten voorbij komen dat per-fect op het bord ligt. Tomaatjes rechts, kipblokjes links en in het midden de groenten. Hoe dan?! Dit wordt dus allemaal gedaan door een food stylist. Wordt van foodie op Instagram een professionele food stylist!

READ NEXT:
Groenten en fruit die je helpen bij het afvallen
Met deze hashtags krijg je meer volgers op Instagram
Dit zijn de meest stressvolle banen die je kunt hebben

Source: Collage Vintage