Het shoppen van lingerie doen we meestal bij dezelfde winkels, omdat er simpelweg niet heel veel winkels zijn om uit te kiezen. Er is natuurlijk niks mis met onze favoriete winkels (shout out to Love Stories Intimates, Hunkemöller en H&M), maar we willen soms toch net even iets anders. Daarom zijn wij op onderzoek uit gegaan. Wij hebben vijf under-the-radar lingeriemerken voor je gevonden die jij waarschijnlijk nog niet kent, maar die wel echt de prachtigste lingerie verkopen. We hebben alleen nog dit te zeggen, treat ‘yo self.

Fleur Du Mal

Fleur Du Mal is je good old sexy lingerie, alleen dan geupdate. Traditionele kanten bh’s worden omgetoverd tot trend items met sterren, bloemen en juweeltjes. En dat is ook wat hun pieces zijn: juweeltjes. Dit retro geïnspireerde merk heeft ons hart gestolen.

Gooseberry Intimates

Het Franse lingeriemerk Gooseberry is chiquer dan chique. Hun ontwerpen bevatten allemaal wel een beetje kant en zijn klassiek en edgy tegelijk. Geloof ons, hun pieces zijn beter dan alles wat je nu in je lingerie lade hebt liggen.

For Love & Lemons

Je hebt dit merk vast wel eens voorbij zien komen op Instagram. Waarschijnlijk in de vorm van hele toffe jurkjes, want die hebben ze ook. En hele, hele knappe lingerie. Alle lingerie van For Love & Lemons is prachtig afgewerkt en supersexy. Wanneer je gaat shoppen voor hun lingerie, kijk dan ook even naar hun andere kleding.

Valentine NYC

Valentine NYC zegt dat lingerie gaat om het omarmen van je inner goddess. Niet verkeerd toch? Ieder item is minimalistisch met de knapste kanten details die wij ooit hebben gezien. Er worden rijke kleuren en zachte stoffen gebruikt bij Valentine NYC. Dus alles zit ook nog eens hartstikke lekker. We need!

Negative Underwear

Alles wat Negative Underwear maakt draait om comfort. Het gaat erom dat de lingerie lekker zit, maar oh wat zijn hun pieces knap. Kom maar door, wij willen alles hebben. Breng je hun website even een bezoekje?

(Visited 1 times, 1 visits today)