Over MonStyle

MonStyle is in 2013 opgericht met als doel: vrouwen met een verlangen naar the beautiful and good things in life, op een dagelijkse basis te inspireren. Met het meest up-to-date fashion nieuws, absolute beauty favourites, lifestyle tips & tricks, hotspots en food adviezen is MonStyle jouw digitale partner in crime.

De artikelen op MonStyle zijn zorgvuldig geselecteerd en de content focust zich op een effortless je-ne-sais-quoi stijl met een knipoog. Het draait om een feel-good sfeer met een bewuste way of living (cheaten mag!). 

De functie

MonStyle.nl is vanaf september op zoek naar een vrolijke, creatieve, enthousiaste en gemotiveerde online redacteur voor vijf maanden. Gaat jouw hartje sneller kloppen van mode en ben je altijd bezig met nieuwtjes, beauty, lifestyle en social media? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Jouw werkzaamheden

– Bedenken en schrijven van artikelen over fashion, beauty of lifestyle
– Actief deelnemen in de wekelijkse redactievergadering

Onze eisen

– Je volgt een HBO-studie richting journalistiek of communicatie (vereiste)
– Je hebt een vrolijke, extraverte en creatieve persoonlijkheid
– Je beheerst de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift)
– Je werkt goed zelfstandig maar bent ook een sterke teamplayer
– Je bent sterk op schrift en weet de doelgroep hiermee goed te bereiken
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wij bieden je

Een afwisselende en leerzame stage binnen een superenthousiast team van een jong, snel groeiend en creatief bedrijf. Een creatieve werkplek met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor innovatieve designs waarin we je stimuleren om out-of-the-box te denken. Een gezellige werksfeer met een reële stagevergoeding en veel vrijheid in je werk.

Interesse?

Stuur een korte motivatiemail & je cv (we willen ook graag weten waar we je kunnen vinden op social!) naar maaike@monstyle.nl en wie weet werk jij straks bij het leukste online fashion magazine van Nederland!

(Visited 90 times, 1 visits today)