Terwijl je vroeger nooit nadacht over je wenkbrauwen, is er tegenwoordig niets belangrijker dan mooie eyebrows. Daardoor zijn wij ook geobsedeerd door de perfecte wenkies en zijn we allemaal druk in de weer met pincetten, wenkbrauwpotloden en zelfs wenkbrauwgel. Maar hoe krijg je nu echt de wenkbrauwen van je dromen? Wij geven je het antwoord!

Vergrotende spiegel

Allereerst, gooi die vergrotende spiegel nu meteen in de prullenbak! Je denkt het zo beter te kunnen zien, maar het is juist omgekeerd. Een vergrotende spiegel geeft een verkeerd beeld van hoe je wenkbrauwen eruitzien. Gebruik daarom een gewone spiegel en ga desnoods een stuk dichterbij zitten zodat je je wenkbrauwen beter kunt zien.

Plukken

Je kent inmiddels wel de meest gemaakte fouten tijdens het epileren. Maar veel van ons zijn nog steeds té fanatiek met het epileren, waardoor je eyebrows smalle streepjes worden in plaats van die volle en goedgevormde wenkies die je in gedachten had. Een tip om te voorkomen dat je tussen je wenkbrauwen te veel haartjes weg plukt is om met een potlood vanaf je neusvleugels langs de binnenste ooghoek te meten. Alles wat daartussen zit mag je weg halen. De rest laat je gewoon lekker zitten!

Sjablonen

Ben je niet zo’n held in het goed bijtekenen van je wenkies? Say hello tegen de sjablonen! Niets is zo gemakkelijk als een sjabloontje waarin de perfecte wenkbrauwvorm zit. Leg het sjabloon op je wenkbrauw en begin met het tekenen. Et voilà: lovely eyebrows!

Pincet

Dat pincetten behoren tot een van de beautytools die je vergeet schoon te maken, hadden we je al verteld. Maar nu je eyebrows in een goede vorm zijn getekend kun je zien welke haartjes overbodig zijn. Die kun je verwijderen met een goed pincet. Gooi die oude botte pincet maar weg, want een scherp pincet doet wonderen voor je wenkbrauwen.

Alléén de onderkant

Goed bezig hoor, met de overtollige haartjes verwijderen. Maar let op! Epileer nooit, maar dan ook echt nóóit aan de bovenkant van je wenkbrauw. De bovenkant zorgt juist voor een goede vorm en pluk daarom alleen aan de onderkant.

Wenkbrauwgel

Dit spul maakt je pronkstukken nog een stuk mooier en laat het natuurlijker ogen. Je hebt gel met verschillende bruine kleuren, die gebruik je als je wilt dat je wenkbrauwharen wat meer opvallen. Ook bestaat er een transparante gel die je gebruikt om je wenkbrauwen de hele dag in model te laten zitten. Super handig!

Concealer

Om je wenkbrauwen af te maken, gebruik je concealer wat je onder je wenkbrauwen smeert. Dit zorgt voor een egaal effect, waardoor ze nog meer opvallen Cara, you better be prepared!

Zonder make-up!
De nieuwste manier om vollere wenkbrauwen te krijgen

Het is dus ECHT heel makkelijk.
Je wenkbrauwen donker maken? Doe je gewoon thuis!

Dit is zo belangrijk!
> Welke wenkbrauwvorm past bij jouw gezicht?

 

(Visited 1,898 times, 1 visits today)