Ontmoet de dating app die je liefdesleven naar een next level brengt!

Aangezien we onze levenspartner nu niet tegen kunnen komen tijdens het uitgaan of in een leuk museum, zijn we een soort van ‘gedwongen’ om over te gaan op online dating. Maar, als je klaar bent met het eindeloos swipen of het voeren van gesprekken die nergens toe leiden, zou je eens de dating app Inner Circle moeten proberen. Van screening tot aan datinglijstjes en tips voor gespreksstof; wat kan er nu nog misgaan? Misschien breng jij deze zomer wel door met Mr./Mrs. Right.

Het is logisch dat ons liefdesleven op een laag pitje staat… Aangezien we niet tegen onze grote liefde aan kunnen lopen tijdens een heerlijk festivalletje of iets te dronken tijdens het uitgaan. Dus wordt het toch echt tijd om te zien wat het internet in petto heeft. Internet daten heeft zo wel z’n vooroordelen, de serie Catfish kwam namelijk niet out of nowhere. En hoe weet je nou of jouw match wel zo serieus is als dat hij of zij lijkt op een foto? De nieuwe dating app Inner Circle heeft hier een aantal simpele, life changing oplossingen voor. In de app gaat het er serieus aan toe, maar wel héél leuk.

Wie is wie?

Een profielfoto met vier potentiële kandidaten voor jouw toekomst, super leuk maar welke van de vier is het? Of een foto waar nét iets te veel te zien is, en dan hebben we het niet alleen over topless foto’s. Niet nodig! Aan een bio met alleen wat emoji’s hebben we ook niet zoveel; want waar sta je precies voor? Een aubergine en waterdruppels? Uh, wat bedoel je daar precies mee? De app verifieert dagelijks nieuwe members om catfishes op afstand te houden, dat betekent dat je geen moment je tijd zal verspillen op Inner Circle. Ook moedigen zij aan om zoveel mogelijk details toe te voegen aan je profiel wat betekent dat het makkelijk is om een match te vinden met gelijksoortige interesses.

Tijd voor de volgende stap

Op een gegeven moment is het tijd om actie te ondernemen en elkaar in het echt te ontmoeten. De terrassen zijn weer open dus een lekkere lunch op de eerste date is uiteraard een must. Maar kan iemand zich überhaupt nog een goede spot om te daten herinneren? In de app vind je een ranking list, samengesteld door de members, met de beste plekjes voor jouw eerste date. Barretjes, restaurants en cafes zijn allemaal al uitgeprobeerd en getest. Het enige waar jij aan moet denken is wat je aan gaat trekken! En voor als alles het weer toelaat organiseert Inner Circle regelmatig events waar alle members naartoe kunnen om zo elkaar te ontmoeten, hoe leuk is dat!?

Uh, nog wat te vertellen?

Het gesprek starten is misschien wel het moeilijkste van dit alles, dit kan jullie gesprek natuurlijk maken of breken. Maar ook hier kan Inner Circle je een handje bij helpen, zij hebben namelijk verschillende hints voor je om te gebruiken. Natuurlijk ook handig op het moment dat je tegen het randje ‘Nog wat te vertellen?’ aanloopt!  

Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan bij Inner Circle om het daten naar een next level te brengen!

Friendsgiving: zo maak je nieuwe vrienden