Onze favoriete winkels die jij nog niet kende

Je kent het wel. Je hebt net een leuke blouse gekocht en een paar weken later loopt iedereen ermee. Nooit echt leuk als iedereen hetzelfde aanheeft. Wij zijn daarom altijd op zoek naar kleding die je bijna nergens ziet. Op de redactie hebben wij even rond gevraagd naar de leukste en nog niet zulke bekende boetieks. Dit zijn ze:

1. KLOOS Amersfoort

KLOOS Amersfoort is gevestigd in hartje Amersfoort. Ze verkopen kleding, schoenen en accessoires. De collectie heeft een Scandinavische feel. Met merken zoals JACQUELINE de YONG, Studio Anneloes, Selected Femme en Rains.

https://www.instagram.com/p/Bul53RZhLmW/

2. Living-in by Romy’s

Living-in by Romy’s is gevestigd in Amsterdam, in de Pijp. Ook hebben ze een webshop waar je de collectie kan shoppen. Ze verkopen buiten de leuke kleding ook accessoires en woonartikelen en accessoires. Living-in by Romy’s verkoopt merken zoals Aaiko, HK Living, Fabienne Chapot maar ook Rough Studios en Yeez Louise. Dus voor ieder wat wils.

https://www.instagram.com/p/BvfEOg4Fdyw/

3. Sassy

De kledingwinkel Sassy is gevestigd in Zwolle. Dit is helaas best wel ver voor ons, maar als je een keer in de buurt bent, is het zeker de moeite waard om langs te gaan. De winkel heeft een Scandinavische stijl en verkoopt kleding en accessoires.

https://www.instagram.com/p/BvJD8JUjcB-/

4. Just B. Invited

Just B. Invited is opgericht in 2012 en gevestigd in Haarlem. De winkel is een multibrandstore en verkoopt verschillende merken. Merken zoals Liebeskind, Fashionology, Beck Söndergaard en meer. Als je opzoek bent naar wat unieke kleding, is Just B. Invited zeker een goed adres! Let op: je gaat hier sowieso met volle tassen de deur uit.

https://www.instagram.com/p/BvEdL_NFXz-/

5. Noor

Noor is een boetiekje in Amsterdam, op de Albert Cuypmarkt. Het verkoopt kleding en is net even wat anders dan de standaard boetiekjes. Als je gezellig een dagje naar Amsterdam gaat, is deze winkel zeker de moeite waard!

https://www.instagram.com/p/Bvdzt5_JTEw/

Als je toch meer van online shoppen houdt hebben wij daar ook wat voor:
Onze favoriete webshops die jij nog niet kent

Dit wordt een trend dit jaar!
Deze shorts dragen we allemaal deze zomer