Op deze hakken kan je de hele zomer lopen

Hakken maken bijna elke outfit tien keer beter. Je ziet er gelijk stukken sexyer uit en je houding gaat er ook heel erg op vooruit. We voelen ons gewoon een stukje zelfverzekerder op deze schoentjes. Helaas doen ze gewoon veel pijn. Als we op een dag veel moeten doen, trekken we veel liever een paar sneakers (deze sneakers zijn helemaal in) of loafers aan dan een paar hakken.

Get high on heels

Je hebt het vast ook wel eens meegemaakt: je vond in een schoenenwinkel het meest mooie paar hakken OOIT en je móést de heels gewoon mee naar huis nemen. Je hebt ze één keer gedragen en daarna nooit meer. Want we laten ze liever in de kast staan dan dat we ze nog een keer aan onze poezelige pootjes schuiven, omdat op hakken lopen nu eenmaal een kunst is die we (nog) niet allemaal beheersen. En daarbij ze zitten gewoon écht niet lekker…

Geloof het of niet, maar hakken die lekker zitten bestaan echt. Om je de moeite te besparen, hebben wij de meest comfortabele hakken voor je uitgezocht. Misschien iets lager en breder dan je van ons bent gewend. Maar deze hakken zitten dan ook stiekem fijner dan ons favourite paar sneakers! Bekijk en shop deze hieronder!

[show_boutique_widget id=”726501″]

Wij verklappen het geheim!
Zo houdt iedere Hollywood-ster het vol op hoge hakken

Dit zijn de do’s en don’ts.
> Op hakken lopen zonder pijn? Zo wordt het een makkie

Het kan dus heel makkelijk zijn!
> Zo lijk je langer zonder hakken