Op deze manier krijg je mooie en gezonde tanden

Let’s be honest: wie wil er nou niet een stralende glimlach? Er zijn een aantal tips en tricks voor wittere, mooiere tanden, lees ze hier maar eens. Maar eigenlijk zijn gezonde tanden minstens zo belangrijk, want mede hierdoor krijg je ook een mooiere smile! Wij hebben de perfecte producten voor mooie tanden voor je gevonden. Deze producten zijn helemaal veilig en natuurlijk.

A smile is the prettiest thing you can wear

Het merk Oolaboo heeft in haar lijn genaamd Super Foodies de fijnste producten zitten voor een perfect smile. Hier zit onder anderen een natuurlijk witmakende tandpasta in. De tandpasta reinigt supergoed, bevat veel veilige en natuurlijke ingrediënten en voorkomt tandproblemen. Dat kan je dus ook weer een bezoekje aan de tandarts besparen!

De tandpasta vermindert ook tandplak, helpt gaatjes te voorkomen, ”bleekt’ en polijst je tanden natuurlijk. Na gebruik zal je merken dat je tanden witter, gladder en sterker worden. Gevoelige tanden zijn ook verleden tijd als je deze tandpasta gebruikt. Zo kan je dat heerlijke koude drankje dus zonder tandpijn wegdrinken. Deze tandpasta doet heel veel goeds voor je smile.

In de lijn zit ook een mouthwash en een mondspray, die beiden helemaal natuurlijk zijn, en een tandenborstel. De mouthwash gebruik je na het tandenpoetsen, hiermee krijg je nog mooiere tanden. De producten zijn heel veilig, doordat er geen fluoride in zit, geen parabenen en geen sulfaten.

Winnen?

Wil jij dit uitproberen? Dan kunnen we je iets leuks vertellen: je kan deze producten winnen en zelf uitproberen! Wij mogen namelijk een pakket van Oolaboo weggeven met daarin een mouth wash, mondspray, tandenborstel en tandpasta. Reageer hieronder om kans te maken.

Gek op koffie?
Dit is de koffie waar je GEEN gele tanden van krijgt

Vind je tandenpoetsen maar saai?
Doe dan deze workouts tijdens het tanden poetsen

Good to know:
> Waarom we allemaal onze tanden verkeerd poetsen