De leukste dating place to go deze zomer

Veel origineler dan het terras of het park!

Is het binnenkort eindelijk tijd voor de first date met die leuke jongen? Of kunnen jij en je boyfriend wel wat inspiratie gebruiken voor een gezellige date? Dan zit je hier helemaal goed.

In de zomer kun je natuurlijk heerlijk het park in of het terras op, maar wij weten iets veel originelers: een openluchtbioscoop! Van nu tot eind september zijn er allerlei festivals en weekenden waarop het mogelijk is om buiten een film te kijken. Heel gezellig, relaxed en veel leuker dan ”maar weer een terrasje pakken”. Kijk hieronder voor alle openluchtbioscopen in verschillende steden.

Films with a view – Amsterdam

Wil je binnenkort al een date plannen naar een openluchtbioscoop? Dan kun je terecht bij stadsstrand Pllek in Amsterdam voor Films with a view. Van juni tot en met augustus kun je er elke avond een film kijken, mits het weer het toelaat. Of de films doorgaan, kun je checken op de Facebookpagina.

Pop up cinema – Zwolle

Tijdens drie weekenden in juli (20+21), augustus(3+4) en september(7+8) kun je op het Celaplein in Zwolle een film kijken met je date. Er worden stoelen, kussentjes en dekens neergelegd en je kunt tickets kopen voor €11,50 (inclusief een consumptie). De films gaan door, ongeacht de temperatuur. Ach, de date en jij houden elkaar wel warm, toch? Ook kun je op 25 augustus (gratis!) naar het Weezenlandenpark in Zwolle voor een buitenfilm.

Pluk de nacht – Utrecht en Amsterdam

Het Pluk de nacht open air film festival is van 1 tot en met 5 augustus in Utrecht en van 15 tot en met 25 augustus in Amsterdam. Het festival is vrij toegankelijk en je kunt er een strandstoel huren tegen een donatie.

Pleinbioscoop – Rotterdam

Woon je in de buurt van Rotterdam? Dan kun je van 8 tot en met 26 augustus met je date naar Pleinbioscoop in het Museumpark. Jullie kunnen voor 1 euro een stoeltje huren, of er zelf een meenemen. Op 17 juli wordt het programma bekend gemaakt en vanaf dan kun je ook een kaartje kopen via de website.

Openlucht Filmfestival – Apeldoorn

Van 17 tot en met 25 augustus wordt het openlucht Filmfestival gehouden in het stadspark Berg & Bos in Apeldoorn. Het programma is nog niet bekend gemaakt, dus houd vooral de website in de gaten.

Film op ’t erf – Schiedam

Film op ’t erf vindt plaats op het stadserf van Schiedam van 1 tot en met 3 september. Je moet er dus nog even op wachten, maar zet het vooral alvast in je agenda als je in de buurt woont. De films beginnen elke avond om 21:00 en de toegang is gratis. Jij en je date kunnen strandstoelen of klapstoelen huren of gaan zitten op het grasveld.

On the roof film festival – Amsterdam

Op 4, 5, 6 en 7 september kun je een film kijken op het dak van de Vrije Universiteit aan de Amsterdamse Zuidas. De films van beginnen om 21:00 en de tickets kosten €12 tot €19,50. Het festival is geheel in het Engels, dus ook de films en de ondertiteling.

Zienemaan & Sterren – Groningen

Woon je in het Noorden van Nederland? Ga dan op 7, 8 of 9 september naar Zienemaan & Sterren in Groningen. Het is een van de grootste openluchtbioscopen van Nederland met een relaxte en gezellige sfeer. In juli wordt het programma bekend gemaakt, dus stay tuned! 

West Beach Filmfestival – Amsterdam

Van 13 tot en met 23 september kun je elke avond om 20:30 gratis een film kijken op het West Beach Filmfestival. De openluchtbioscoop is aan het Sloterstrand in Amsterdam en bij regen kun je de film kijken in een tent. Dan valt je date dus niet in het water..

Dit heb je je vast wel eens afgevraagd!
> Waar mannen naar kijken op een eerste date

Voor het geval je date niet zo leuk is als verwacht..
> 5 tips om een slechte date te beëindigen

Niet te saai én niet te sexy.
> Op deze manier style jij de perfecte eerste date-outfit

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites