Outfit-tricks voor een instant betere outfit!

Ondanks dat je er op en top fantastisch uitziet, geven wij je outfit-tricks waardoor je look een instant upgrade ondergaat. Misschien denk je: deze heb ik he-le-maal niet nodig. Maar zeg nou eerlijk, wij vrouwen zijn toch rete-nieuwsgierig? You’re welcome! 

Mouwen opstropen
Door je mouwen van je blouse of trui op te stropen, creëer je optisch een ‘horizon’ waardoor je meer taille gaat zien. Als je je mouwen laat hangen word je vaak een “blok” van eendezelfde kleur door de top die je draagt. Ga maar eens voor de spiegel staan met beide mouwen naar beneden en stroop daarna één mouw op. Je ziet het verschil meteen! Leuke bijkomstigheid: door je mouwen op te stropen, kom je over als iemand die aan-de-bak wil. Dus loop je toevallig vandaag langs de baas…

[show_shopthepost_widget id=”1406543″]

 

Sneakerveter om je enkel
De sneakerveter om je enkel is écht een trend à la 2016. Knoop ‘m om je enkel en combineer met een cropped jeans. Vind je je enkels een beetje kaal of te dun? Dan creëer je op deze manier gemakkelijk meer volume!

[show_shopthepost_widget id=”1406695″]

Lipstick overdag
Vaak draag je lipstick met een avondje uit, maar waarom niet overdag? We willen vaak niet overdone overkomen, maar met de juiste kleur lipstick op het juiste moment kun je alsnog die je-ne-sais-quoi uitstralen, maar dan op een sophisticated manier! Waar je je ’s avonds veel sexier voelt, voel je dat nu overdag ook. Zorg er wel voor dat je lipstick matcht met je outfit, je wilt natuurlijk geen flater slaan. Lichtroze en koraalrood zijn lipsticks die het overdag altijd goed doen, maar let er wel op waarmee je het combineert.

[show_shopthepost_widget id=”1406579″]

 

Gekke sokken
Heb jij vaak een basic outfit aan? En wil je die wel upgraden, maar weet je niet hoe? Heel simpel! Doe er sneakers onder en stroop je broekspijpen een beetje op. Trek sokken aan met een gekke print of textuur, zo is je basic outfit helemaal niet meer zo basic!

[show_shopthepost_widget id=”1406556″]

 Bandana aan je tas
We hadden afgelopen week al een artikel geschreven over zijde sjaaltjes aan je tas, maar bandana’s zijn ook een goede optie. Een zijde sjaaltje is netjes, een bandana meer stoer. Kies jouw optie geschikt voor jouw outfit die dag.

[show_shopthepost_widget id=”1406583″]

 

READ NEXT:


>