Outfits die garanderen dat jij de best geklede toerist bent

Urenlange wachtrijen, moe zijn, maar niet kunnen slapen en vertraging terwijl je nog zo’n haast hebt. Dit zijn allemaal dingen waar je mee te maken krijgt als je gaat reizen.Het is toch ook niet zo gek dus dat we het liefste in onze pj’s op reis gaan. En als je eenmaal op je bestemming bent aangekomen ga je het liefst iedere dag voor wat shortjes, een tank top en slippers. Want er fashionable uitzien en reizen gaan niet samen, toch? Jawel hoor! En wij laten jou zien hoe….

Tijdens de trip ernaartoe

Kies voor een outfit die comfortabel en warm is, want in vliegtuigen kan het nogal koud zijn. Je bent waarschijnlijk uren aan het vliegen en een skinny jeans of blazer gaat hem dan niet worden. Kies voor een lekker oversized jasje of een sweater. Vergeet ook je zonnebril niet. Hoewel er waarschijnlijk niet een hele rij paparazzi op je staat te wachten bij aankomst, is het toch wel prettig dat niet het hele vliegveld kan meegenieten van jouw jetlag wallen (hier vind je de perfecte vorm voor jouw gezicht).

Als je krap zit met bagage kan je het beste je zwaarste en grootste schoenen aantrekken. Dus niet je teenslippers maar je sneakers, biker boots of je loafers. Loafers zijn gewoon de ideale schoenen. Het geeft een sophisticated touch aan iedere outfit en ze zijn makkelijk uit en aan te doen tijdens security checks. 

Naar het strand

Op het strand steel je natuurlijk de show in een knap badpak (dit zijn de badpaktrends die je overal gaat zien deze zomer), maar van en naar het hotel kun je natuurlijk ook gaan voor een beach cover up, maar met een simpel rokje, een oversized flowy topje en wat mooie sandaaltjes zit je altijd goed.

Sight seeing

Dit is de perfecte tijd om je mooie herinneringen vast te leggen er worden dus veel foto’s gemaakt. Creëer een foto-waardig lookje door te kiezen voor kleurrijke playsuits of jurkjes in bloemenprintjes. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste schoenen aandoet, want je zult waarschijnlijk veel aan het wandelen zijn, laat je hakken dus maar staan. Ga in plaats daarvan voor espadrilles, een jasje voor als het ’s avonds wat frisser wordt en een goede zonnebril.

After hours

Voor een avondje cocktails en dinertjes komen eindelijk de hakken weer te voorschijn. Stiletto’s raden we niet aan, want vakantie looks houden we het liefst lekker casual, maar blokhakken of wedges zijn wel een prima optie op vakantie. Combineer het met statement oorbellen, een mooi blouseje en je bent helemaal klaar voor een night on the town. 

Lekker Netflixen tijdens je reis? Dit moet je gezien hebben!!
> 17 Netflix series die je nu kan kijken
Dit zijn de nieuwste series op Netflix
> Onze favo films die je offline op Netflix kan checken! 

PHOTOCREDITS : THEEVERYGIRL