Soms heb je gewoon even geen inspiratie of je vindt de kleding die je in je kast hebt hangen helemaal niks meer. Combineren lukt even niet meer. Gelukkig is daar MonStyle to the rescue, wij passen jouw een paar combi’s en jij kopt ze erin, eh, trekt ze aan. Handig!

Blauwe blouse + zwarte jeans

De blauwe blouse was een aantal jaren terug hét item dat niet in je kast mocht ontbreken. En nu plots trekken we hem niet meer aan, maar waarom eigenlijk niet? Deze blouse is tijdloos en daarom kun je ‘m eigenlijk altijd aan. Draag hem gewoon met een zwarte jeans zodat je blauwe blouse er echt uit springt.

Camo jacket + full black

De camo jacket met of zonder print heb je vast nog wel ergens hangen. Tijd om hem aan te trekken! Dit jasje staat (als je het ons vraagt) echt een allermooist op een all black outfit. Kies bijvoorbeeld voor een (PU) zwarte leren jeans met daarop een zwarte hoodie en je jacket voor een casual look.

Denim + Denim

Als je het even niet meer weet blijft dit een klassieker en op dit moment ben je helemaal on trend als je dit draagt. Denim on denim is namelijk nog steeds hartstikke hip. Kies twee pieces, mix ze met elkaar en klaar is kees.

Trenchcoat + gestreept shirt

De trenchcoat is onmisbaar als je het ons vraagt. Deze mag je niet weg doen hoor! Draag hem met een gestreept shirt om je outfit wat minder stijf te maken. Bij welke stijl past dit nou niet?

Blazer + boyfriend jeans

De blazer in alle soorten en maten is gaan we weer heel erg veel zien dit najaar. Goed dus dat je deze al hebt. Draag de blazer boven een boyfriend jeans. Een nieuwe combi en helemaal top.

Gestreept shirt + jeans + hakken

Weer dat gestreepte t- shirt. Zo zie je maar weer dat je die zeker niet weg moet doen en dat je hem zeker niet zat hoeft te zijn. Draag je gestreepte shirt met een jeans, lekker casual en draag daaronder hakken. Deze look is goed voor iedere gelegenheid. Behalve dan als je een stuk moet lopen natuurlijk.

Meer looks?
De jeans waarvan je niet dacht dat je hem nodig had
Deze rok laat jouw benen veel langer lijken
> Zo draag je een blouse als jurk

PHOTO CREDITS: WOMANDELICE

(Visited 1 times, 1 visits today)