Outfits om te dragen in plaats van jeans

Om nu voor de derde keer deze week die supermooie jeans te dragen, is wel een beetje teveel van het goede. Of je bent hem gewoonweg zat, kan ook. Bij deze een aantal outfits als je even geen jeans wil dragen!

Chilloutfit
Je hebt geen zin in een legging of jeans, maar wilt toch een chille broek dragen? Dan moet je zeker gaan voor de pantalon. Lekkere soepele stof en staat ook nog eens mooi! Op naar de supermarkt.

Pak
Hoe cool is het om een keertje in een supermooi pak naar je werk te gaan (wellicht doe je dit al, you go girl!). Je voelt je meteen zakelijk en classy, draagt een broek en het is geen jeans. WIN-WIN!

Patent leather
Ben jij een echte rock chick en draag je graag leren broeken? Dan hebben wij iets veel leukers: de patent leather broek! Meer shiny en dus ook waaay cooler.

Sporty
Je kunt natuurlijk ook gaan voor een dikke, zwarte legging. Let er wel op dat je niet de doorschijnende versie neemt, maar echt degene met een dikke en warme stof. Wij dragen ‘m het liefst in leather look.

Sweaterdress
As you know, wij zijn enorme fan van de sweaterdress. De jurk kan mooi zijn, maar ook stoer. Je kunt ‘m helemaal dragen zoals jij wilt! Kijk snel hier voor de Styled by Manon met een sweaterdress!

Grote trui
Draag een lekkere, warme en vooral grote trui op een spijkerrokje. Natuurlijk is het in ons kikkerlandje niet het geschikte weer voor blote benen, maar je kunt ‘m dragen met een dikke panty.

READ NEXT
> Zo blijf je in de winter warm onder een leather jacket
> De laarsjes die we moeten hebben
> Hoe draag je de overknee boots?

PHOTO CREDITS: feedproxy