De overknee boots zijn echt niet weg te denken uit het straatbeeld. Ze zijn wel net even wat lastiger te combineren dan je favoriete enkellaarsjes (zo laat je die stunners nog mooier uitkomen). Je wil je outfit er natuurlijk stijlvol uit laten zien en niet ordinair. Als je de do’s en don’ts bij het dragen van overknee boots in gedachten houdt, weet je voortaan altijd hoe je ze stijlvol kan dragen. Lees snel verder!

Do: met een sweaterdress

Zin in een jurkje? Een sweaterdress staat prachtig in combinatie met een paar overknee boots. Met deze combinatie zit je gewoon al-tijd goed. Scoor een lange trui of een echte sweaterdress, het liefst een in een vrij neutrale kleur, laarzen aan en je bent klaar om te gaan.

Don’t: huidskleurige panty

Wil je een mooie panty dragen onder je jurkje? Ga dan niet voor een huidkleurige panty en al helemaal niet voor een fishnet panty. Dit maakt je outfit dus wel ordinair. Ga liever voor een mooie zwarte panty in 20 of 30 denier.

Do: over je skinny jeans

Hou je niet zo van jurkjes maar wel van jeans? No problem. De overknee boots staan óók goed op je favoriete skinny jeans. Of je je zwarte overknee boots nu met een zwarte jeans combineert of een denim jeans, je zit hoe dan ook goed.

Don’t: onder je jeans

Vijf jaar geleden zagen we het misschien wel veel, maar nu kan het echt niet meer: je laarzen onder je broekspijpen dragen. Dit zorgt meestal gewoon voor hele gekke vormen.

Do: een A-lijn rok

Heb je juist een keer zin in rokjes? Dan is een rok met een A-lijn een hele goede keuze. Draag er een knappe coltrui op and you’re good to go.

Don’t: een mini-rok of een kokerrok

Mini-rokjes en kokerrokken zorgen ervoor dat je vrouwelijke rondingen mooi uitkomen en het staat erg sexy. De overknee boots zorgen voor het zelfde effect. Als je die twee combineert, kan je look er ook wat ordinair uit gaan zien.

Ga jij je overknee boots nu ook vaker aan doen? 😉 Of heb je ze nog helemaal niet? Wij hebben de mooiste exemplaren voor je uitgezocht. Shop ze hieronder!

Nog meer laarsjes shoppen?
Dit zijn de laarsjes die iedere Française in haar bezit heeft

Deze shoes wil je ook shoppen:
De schoenen die je onder een jurkje draagt als je geen zin hebt in hakken

Bekijk hier nog meer inspiratiebeeld voor het dragen van overknee boots:
How to wear them: lange leren laarzen

PHOTO CREDITS: PAMHETLINGER
(Visited 1 times, 1 visits today)