De dames in Parijs weten hoe het moet, zij lijken geboren te zijn met een feilloos gevoel voor mode en lijken er totaal geen moeite voor te hoeven doen. Onze obsessie met de Parisien style is groot, heel groot. Zo ontrafelde Manon al eerder het geheim achter de looks van de immer stylish Parijse dames en toen we deze look voorbij zagen komen begon ons modehart sneller te kloppen. Wat is het toch met die Parisien style?

Het gebruik van klassieke items zonder dat het oubollig of tuttig wordt, is ongeëvenaard. Ze weten basic items op zo’n manier te dragen dat elk item een statement maakt, zonder daarbij de gehele aandacht op te eisen. De look van vandaag bestaat uit voornamelijk blauwe items, wat als bijkomend voordeel heeft dat de meeste mensen daar vaak knapper van worden dan van zwart. Daarnaast is een kast vol met tijdloze basics (zoals een blazer, overhemd en skinny jeans) veel veelzijdiger dan een kast vol met eye-catchers en zijn de combinatie mogelijkheden eindeloos.

Why it works:

Met all-time classics in donkerblauw creëer je het ultieme Parijse gevoel. Benadruk dit door je look clean te houden en voor een slank silhouette te kiezen. Tres chic!

(Visited 136 times, 1 visits today)