Heb je net de perfecte eyeliner onder de knie komt de volgende trend alweer aanzetten. En de volgende trend is inmiddels daar; oogschaduw is hot!

Moet jij hem ook weer onder het stof vandaan halen? Of heb je alleen nog maar gebroken oogschaduw? Geen probleem, met deze tip zorg je ervoor dat je je oude oogschaduw weer kan gebruiken. En hoe zorg je er nou voor dat je oogschaduw perfect zit? Gebruik de volgende tips!

1. Gebruik primer
Gebruik voor je je oogschaduw aanbrengt een primer. Doordat je eerst een primer hebt gebruikt, blijft je oogschaduw beter zitten.

2. Vergeet je concealer
Omdat je al een primer gebruikt en later oogschaduw aanbrengt, is het niet nodig om ook nog concealer te gebruiken op je oogleden. Hierdoor verandert juist de kleur van je oogschaduw en dat is zonde!

3. Speel met kleur
Vind jij een blauwe of groen oogschaduw te heftig? Heel begrijpelijk! Maar altijd nudekleuren gebruiken, is ook maar saai. Gebruik juist kleuren die goed passen bij jouw ogen, zodat ze meer opvallen.

4. Vergeet de onderkant niet!
Wil je echt indruk maken? Breng dan ook onder je oog wat oogschaduw aan. Dit maakt je look helemaal compleet!

5. Blend it!
Vergeet vooral niet je oogschaduw met elkaar te blenden. Harde lijnen zorgen ervoor dat je een strengere look krijgt. Met een kwastje of je vinger kan je je oogschaduw blenden.

 

Meer tips over oogschaduw? Die vind je hier!
Deze oogschaduw staat iedereen!
Deze oogschaduw kleuren laten je ogen stralen
Zo doe je je make-up met alleen oogschaduw!

PHOTO CREDITS: weheartit.com