Plan de ultieme roadtrip voor 2023

2022 is nog niet eens voorbij maar je hoort al vanuit alle kanten de vakantieplannen voor volgend jaar. De ene vriendin reist de wereld rond terwijl de ander aankomend jaar even overslaat en wat extra bij gaat verdienen. En wat ga jij doen? De ultieme roadtrip plannen natuurlijk!

Vertrek je vanuit je eigen woonplaats of vertrek je vanuit een vakantiebestemming? Maak eerst die keus voor jezelf en kies daarna voor jouw favoriete optie. Wij zijn er voor jou om inspiratie op te doen.

Een roadtrip is natuurlijk niets zonder een perfecte camper. Bij Goboony ben je op de juiste plek! Het leuke van een camper huren via Goboony is dat je huurt van een particulier of lokale ondernemer bij jou in de buurt. Omdat je bij Goboony het grootste aanbod van Nederland vindt, is er altijd wel een mooie camper die bij jou past. En natuurlijk zijn de campers veilig, APK gekeurd en goed verzekerd. Kortom alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte roadtrip!

1. Roadtrip door eigen land

De keuze is reuze in ons kleine landje. Nederland is namelijk groot genoeg om meerdere interessante routes uit te stippelen. Start je roadtrip in je eigen woonplaats en rijdt van noord naar zuid. Langs Gouda, de stad van de kaas, door naar de Zaanse Schans, een ritje over de afsluitdijk, varen in Giethoorn en de zonsondergang bekijken op de Posbank bij Rheden. Je vindt rust in eigen land en ontdekt misschien wel nieuwe favoriete steden die zeker nog een bezoekje waard zijn.

2. Roadtrip naar Engeland

Kruis vanuit IJmuiden, Hoek van Holland of Rotterdam de Noordzee over naar Newcastle, Harwich of Hull en je bevind je binnen een paar uurtjes in het mooie Engeland. In Zuid-Engeland heb je ruige kustlijnen, mooie wandelroutes en een overschot aan Nationale Parken die je tijdens je roadtrip kan meepakken. Of ben jij meer een stedentrip type? Rijdt dan langs Londen, Bristol, Birmingham, Liverpool, Manchester en Cambridge. Dan heb je wel een leuk reisje gehad.

3. Roadtrip langs de kust naar Normandië

Roadtrippen met de zee in het vizier? Toer dan langs de kust richting Normandië. Start in je eigen woonplaats en zak af naar het zuiden. Rijd door naar de Belgische kust. Van Knokke tot De Panne en bepaal waar jij een tussenstop wilt maken. Zet vervolgens koers richting la douce France en trap langs de Opaalkust op de rem voor een wandeling langs de spectaculaire kliffen van de twee kapen: Cap Gris-Nez en Cap Blanc-Nez. Eenmaal in Normandië boek je een leuke accommodatie om van daaruit de mooiste plekken in de regio te verkennen.

Mocht je wat verder willen gaan dan eigen land, Engeland of Normandië zijn er natuurlijk nog veel meer opties. Goboony heeft namelijk ook campers beschikbaar op locatie. Start je reis op jouw geliefde vakantiebestemming en ga vanuit daar op ontdekkingstocht. Ben je een echte Game Of Thrones fan? Bezoek dan deze 11 plekken binnen Europa waar je geweest moet zijn!