De allerlekkerste popcorn smaken die er zijn

Deze smaken zijn misschien nieuw voor je, maar oh zo lekker

Popcorn, wie houdt er niet van? Zoet of zout, en dan een hele schaal vol, héérlijk. Meestal is de schaal al op voordat we een film hebben uitgekozen op Netflix. Alleen, wat nu als de zoute of zoete popcorn begint te vervelen? Dan kun  je ook uit andere lekkere popcorn smaken kiezen! We hebben vier heerlijke smaakjes voor je uitgezocht.

Tompouce smaak

De eerste smaak die je wilt uitproberen is een smaak die nog maar net nieuw is. De tompouce smaak is nu ongeveer een maand te koop bij de Hema. De popcorn is heerlijk zoet en ook nog eens echt roze! Leuker wordt het niet. Als je van tompouce houdt, maar wel charmant wilt eten, (zonder slagroom over je hele gezicht) is dit de smaak voor jou.

Zure room en bieslook smaak

De zure room en bieslook smaak koop je ook bij Hema. Misschien heb je al eerder een zak chips opengetrokken met deze smaak. Vond je het lekker? Dan moet je dit ook eens uit het schap bij Hema trekken. Misschien wordt dit wel jouw nieuwe favoriet!

Amandel en pindakaas smaak

O-m-g! Voor de mensen met een pindakaas verslaving: een zak met deze smaak moet je snel eens uitproberen. Het is een echte nootjes en popcorn sensatie. Té lekker. Kan je de hele dag door wel genieten van pindakaas? Probeer dan ook deze recepten.

Zoete kokosnoot en vanille smaak

Deze popcorn met kokos en vanille is een heerlijke combinatie. This is a match made in heaven. Als je de zak openmaakt ruik je de heerlijke geur al. De kokos is niet te overheersend, nee, deze smaken zijn perfect in balans. Try it out! Dit recept voor vanille popcorn is ook heerlijk voor bij de film, en in 20 minuten al klaar.

Cocktail smaak

Cocktails gecombineerd met popcorn, does it get any better? Joe & Seph’s is het merk dat deze popcorn verkoopt en ze verkopen internationaal, yay! Het gaat om de popcorn smaken gin-tonic, mojito en cosmopolitan. Deze smaken klinken héél erg goed vinden wij. Je kan zelfs een beetje aangeschoten worden van deze popcorn als je genoeg eet. Er zit maar liefst 5 procent alcohol in 😉Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites