Je wordt ‘s ochtends wakker en kijkt in de spiegel. Oh nee! Je kunt er écht niet omheen: een knoeperd van een puist midden op je voorhoofd. Er valt jezelf echt niet wijs te maken dat hij ‘niet goed te zien is’. Helaas kun je alle trucjes tegen zo’n vervelend pukkeltje niet meer uitvoeren, want daar heb je nu helemaal geen tijd voor. Maar wat doe je dan? Juist, gewoon wegwerken met behulp van een beetje make-up in twee simpele stappen. Easy as that.

Dit heb je nodig:
– Een groene color corrector
– Een make-upkwast of beauty blender (zo maak je ze schoon)
– Concealer

Zo doe je het:
Nou, zoals we net vertelden is dit gefixt binnen één minuut in twee simpele stappen. Allereerst, gebruik een anti-roodheid crème in de kleur groen voor het camoufleren van je puistje. De groene kleur is het tegenovergestelde van rood op het kleurcirkel, wat het perfect maak om rood te bedekken. Hierdoor is de roodheid een stuk minder zichtbaar.

Als laatste (ja, je bent al bijna klaar!) zorg je ervoor dat je de groene kleur wegwerkt. Dit kun je het best doen met een foundation of concealer in jouw huidskleur. Zorg ervoor dat de concealer of de foundation niet te licht is, want daardoor gaat ‘ie alleen maar meer opvallen. Highligher is voor onder je ogen. Breng de concealer aan met een schone kwast en er is niemand die iets ziet! Zo kun je dus met een gerust hart naar je sollicitatiegesprek of op die date van vanavond. Succes!

Alles wat je wilt weten over een ‘on fleek’ make-up look
> MonStyle’s beginners beauty guide 

Voorkomen is beter dan verhelpen, toch?
5 dingen die je niet moet eten als je een gezonde gladde huid wilt.

(Visited 1,910 times, 12 visits today)