RECEPT: Gesmolten camembert met brood

Kaasjes op een toastje, op een stokbroodje of gewoon kaas. Heeeerlijk bij de wijn, lekker frans. En tja, daar zijn we dol op.

Maar nu de terrasjes weer binnenstaan en we weer gezellig binnen zitten, hebben we zin in warme hapjes! Met kaas. Daarom vandaag een supermakkelijke maar reuzelekker recept van ons, voor jou!

Benodigdheden
Camembert
Brood

Aan de slag! 
Men nemen een heel brood (niet gesneden!) en een gehele camembert. Plaats de gehele camembert inclusief verpakking op het brood. Snijd om de camembert heen in het brood. Haal de camembert eraf en hol het brood goed uit.

Vervolgens haal je de camembert uit haar verpakking en plaats je deze in het brood. Maak sneedjes in het brood zodat je straks makkelijke stukjes van het brood los kan trekken en kan dippen in de gesmolten camembert. Zet je oven op de hoogste stand en bak het brood totdat de camembert helemaal is gesmolten.

Let op! Kies wel de juiste camembert, als je kiest voor een merkloze camembert bestaat er een grote kans dat de camembert niet smelt. Kies daarom voor de Saint Marcellin van de Albert Heijn, zeker de investering waard! SMAKELIJK!

 

PHOTO CREDITS: freutcake