Soms sta je voor je kast, heb je alles aan. Shirt, broek, schoenen, sieraden. Maar het is nog niet af. Welk item je dan nog kan toevoegen? De riem.

Zo’n riem is er echt niet alleen om je broek omhoog te houden. Het maakt het helemaal af. Zeker als je kiest voor een felle kleur zoals in deze outfit.

Maar hoe weet je nou welke het beste bij jou past? Er zijn zoveel verschillende soorten riemen en elke riem kun je weer met een ander item combineren. Maar er zijn een aantal handige tips voor. Zo past een dubbele riem het mooiste bij een romantische look. Met een romantische look bedoelen we bijvoorbeeld een cute rokje of een leuk topje met plof mouwen. Hierdoor breek je de schattige look en raakt je outfit beter in balans.

Een brede (taille)riem kun je heel leuk combineren met een maxi-dress. Zo breng je meer aandacht naar je taille en komt je figuur beter uit. Ook hier maakt de riem de outfit een stukje stoerder. Perfect als je van de zomer een maxi dress wat stoerder wil combineren.

Voor deze look hebben we gekozen voor een normale (dunne) riem. Deze kun je leuk combineren met een oversized blazer en een boyfriend jeans. In de look hieronder combineren we de look met een straight denim en een strakke top en laten we de riem het werk doen. Shop de look hieronder! 

Dit zijn de riemen van 2017
Blikvanger om je heupen: deze riemen wil je hebben in 2017!

En ook in de zomer zijn er weer nieuwe accessoire trends
De accessoires trends voor deze zomerRIEM – GUCCI
BROEK – OTHERSTORIES
TOP – OTHERSTORIES
TAS – ZARA
NAGELLAK – DOUGLAS
SANDALEN – TOPSHOP
PHOTOCREDITS: SOMEWHERELATELY
(Visited 291 times, 2 visits today)