Riverdale is afgelopen! Deze series wil je nu gaan kijken

*Spoiler Alert*

Wij kunnen weer met een gerust hart adem halen: Judhead Jones is alive! In de seizoensfinale hebben we allemaal kunnen zien dat onze favoriete personage nog vrolijk rondhuppelt in de stad van Riverdale. Maar die arme Archie… erin ingesluisd door zijn schoonvader, hoe zal dat aflopen? Er zijn nog zoveel vragen onbeantwoord.

Afijn, liet Riverdale een zwart gat achter nadat je de season finale had gekeken? Klinkt herkenbaar. Volgens de geruchten moeten we ‘maar’ zes maanden zien te overbruggen. Dus zijn de meesten van ons nog op zoek naar een vervanger…

Wat is het toch lastig om elke keer weer iets nieuws uit te zoeken. Natuurlijk probeert Netflix ons te helpen met aanbevelingen maar dit wil niet altijd even goed lukken. Gelukkig zit er hier iemand op de redactie en die zou beter bij Netflix kunnen werken. Deze wandelende serie-encyclopedie weet precies welke serie je volgende verslaving wordt. Lees het hier.

Voor nu, buckle up! Wij hebben de series op een rijtje gezet om dat zwarte te gat te vullen.

13 Reasons why

Eindelijk kunnen we zien hoe het verhaal verdergaat na de dood van Hannah Baker. De afleveringen staan er allemaal op. Wachten op de volgende aflevering is dus niet nodig, dus let the binging begin! 

Westworld

Al die nieuwe seizoenen die je om de oren vliegen, we love it! Moeten wij eigenlijk nog iets vertellen over deze serie? Het enige dat wij willen zeggen als je seizoen 1 nog niet hebt gezien: ga snel kijken. Deze serie is na Game of Thrones een van de betere series. Het tweede seizoen staat nu ook online, zeker de moeite waard.

The Originals

Voor iedereen die dacht dat het bij de Vampire Diaries ophieldt… Het vampieren drama gaat gewoon verder in The Originals. Het vijfde en tevens laatste seizoen staat online. Als je nog niet hebt gekeken, kan je meteen een paar seizoenen wegkijken. PS: de makers hebben bekend gemaakt in het najaar terug te keren met een spin-off: Legacies.

Peaky Blinders

Peaky Blinders speelt zich af in de jaren twintig, vlak na de Eerste Wereldoorlog. De bloedknappe gang-aanvoerder Thomas Shelby (Cillian Murphy) heeft de leiding over de bende Peaky Blinders in Birmingham. Vier seizoenen dus voorlopig kan je even voort.

Handmaid’s Tale

In een nabije toekomst waarin een groot deel van de mensheid onvruchtbaar is en in de Verenigde Staten na een machtsgreep een extreem Christelijke theocratie is gevestigd. De weinige vruchtbare vrouwen die er zijn worden in de huizen van de machthebbers gehouden als bijzondere dienstmaagden.

Safe

Een rustige, duidelijke serie waar veel gebeurd op een realistische manier. Een serie die je sprakeloos achterlaat. Wij schreven er al eerder over.  Maar deze serie mag echt niet in je lijstje ontbreken.. Waarom? Lees het hier!

Welke gaan jullie kijken?
> De fijnste series die je met mannen kan kijken

”I do marathons (on Netflix)”
Dé tip om alles uit je Netflix account te halen

Van dé makers van Sex and the city!
> De Videoland serie die je NU wil kijken

BRON- NETFLIX.COM