Zo weet jij precies wanneer er sale is bij ZARA

en shop jij ALS EERSTE de mooiste koopjes

Als het een ding is waar ons hart van op hol slaat, dan is dat sale bij Zara. Shoppen is één van onze favoriete hobby’s (wist je dat je er zóveel calorieën mee verbrandt?) en wat is er nou beter dan dat we al die mooie items ook nog eens met flinke korting kunnen scoren? Niets. Wanneer de sale weer aanbreekt, is het wel altijd een stuk drukker in de winkels. Wil je er als eerste bij zijn? Dan vertellen we je graag wanneer je naar de stad moet rennen of je telefoon erbij moet pakken. Zo scoor jij namelijk alles met korting als een van de eersten!

ZARA

Je kan je natuurlijk inschrijven op de nieuwsbrief, maar je kan ook even terugrekenen. De sale van Zara begint namelijk al jaren op Tweede Kerstdag! Grote kans dat dat dit jaar natuurlijk weer zo is. Good to know: de sale begint online precies om 00.00 uur! YES. Jij wil ’s avonds voordat je gaat slapen dus eerst nog even een rondje doen op de app. Zo ben jij er als eerste bij.

Extra tip: sla eerst de wat duurdere dingen in wanneer het sale is. Die zijn vaak het snelst weg.

H&M

Ook één van onze favoriete kledingwinkels! Dit jaar start de H&M winter sale op 20 of 21 december. In januari zal de sale op zijn hoogtepunt zijn, dus als je echt wil profiteren, wacht je nog eventjes tot het nieuwe jaar.

Mango

Even eerst dit: wist je al dat Mango een outlet store heeft? Hier is het namelijk altijd sale. De modemeisjes shoppen er maar al te graag (en in deze online outlets ook)! De echte sale bij Mango begon vele jaren achter elkaar ook op 26 december, dus deze dag wil je in je agenda noteren.

ASOS

De korting bij ASOS is NU al begonnen! En zal nog verder oplopen komende tijd. Snel shoppen dus! Je kan nu al de fijne winter essentials scoren met 30 procent korting. Bekijk het hier.

Nog meer geld besparen?
Styled by Manon – Deze complete look shop je onder de 100 euro

Klein maar fijn:
> 8x cadeaus onder de 15 euro voor de feestdagenMaskertjes zijn soms nodig voor je huid:
Dit best-selling beautymasker is maar tien euro

 

PHOTO CREDITS INSTYLETheme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites