Koude dagen vragen om warme panty’s. Wist je dat panty’s zelfs warmer zitten dan jeans? Echt waar! Het is dus echt wel rokken en jurken weer. Met de juiste panty kan je jouw outfit ook echt een update geven. Heb je de gescheurde panty van Oroblu al gezien in deze look? Daarmee geef je een stoere touch aan je look. De vraag die vaak het lastigst is: welke schoenen combineer je met je panty? Daar geven we jou alle antwoorden op.

Je favoriete sneaker

De fishnet panty combineert als één van de weinige supergoed met sneakers. Dus als je sneaker fan bent, is dit er een die je aan wil schaffen. Ga bijvoorbeeld voor een paar hoge Converse sneakers(die zijn ook weer helemaal terug van weggeweest!) en draag hier ook een paar sokken in die net boven de rand van je schoen uitkomt. Dat detail staat super mooi én het is een stuk warmer. Een gewone panty met laag denier is makkelijk te combineren, daar staan sneakers ook erg mooi bij.

Een stoere biker

Chunky zwarte boots staan perfect met de fishnet panty. Je look ziet er zo edgy en stoer uit. Vind je de fishnet panty iets te opvallend? Dan kan je deze panty ook onder een ripped jeans dragen in combinatie met een mooi paar biker boots. Rol de broekspijpen van je jeans een beetje op waardoor de fishnet panty nog te zien is. Eigenlijk staan bikers goed bij iedere panty. Ook bij panty’s met hoog denier. Met deze combinatie verleng je je benen weer doordat je zwart onder zwart draagt. Panty’s met patronen passen zelfs goed bij zwarte bikers. So when in doubt: put on your black boots.


Loafers

Loafers met een panty alleen, daar zijn we niet heel fan van, maar een cropped jeans met daaronder een netpanty en daar weer loafers onder vinden we wel heel tof. En dan maakt het niet uit wat voor kleur loafers je aantrekt. Dit zorgt voor een edgy look.

Hoge laars

Een hoge laars staat bijna met iedere panty, laat alleen die met te grove patronen liggen. Die combinatie ziet er al snel ordinair uit en dat wil je natuurlijk voorkomen. Ga het liefst voor een panty met laag denier of medium denier als je hoge boots draagt.

Hakken

Hakken staan mooi onder panty’s met laag denier en onder panty’s met patronen. Draag je er één met patronen? Ga dan voor zwarte hakken. Opvallende heels staan juist knap bij een lichte panty, maar please, ga niet voor hakken met een open-toe, dat is een no-go.

Wil je ladders in je panty’s voorkomen?
> Zo gaat je panty veel langer mee

Een trui combineren met een panty?
> Dit is de nummer één trui combinatie voor de winter

Benieuwd hoe je doorschijnende tops het mooist draagt?
Dat doe je zo

(Visited 139 times, 1 visits today)