Sciene says: We vallen op mannen die op onze vaders lijken

Oké, wij gaan het toch niet toegeven over onze mannen maar er is theorie dat zegt dat vrouwen onbewust verliefd worden op mannen de ze aan hun vader doet denken. Relatietherapeuten hebben hier een verklaring voor:

Je zal vast beweren dat dit niet zo is. Maar onbewust gaat je geest opzoek naar een manier om terug te grijpen naar wat goed voelt. We beginnen onze eigen idealen te vormen in een relatie en onze ouders zijn hierin toch wel belangrijke rolmodellen. Meisjes die opgegroeid zijn met een ‘slechte’ vader zullen onbewust toch vallen voor een soortgelijke man. En wie zonder vader opgroeit heeft volgens de wetenschap meer de drang om op oudere jongens te vallen zodat ze dat verlies een plek kunnen geven. Vrouwen die een steunende vader hebben, hebben het meeste kans op een geslaagde relatie. So fathers: do your best!

Het voordeel aan een goede vader-dochter relatie is dat je vriend dus echt veel goede eigenschappen heeft! Maar je moet wel je eigen relatie compleet los zien van dat van je ouders. Anders wordt het misschien een beetje gek…

READ NEXT:
Drankjes die je een strakke buik geven
Deze tas past het beste bij jouw lifestyle!
7 geniale manieren om je schoenen verzameling op te bergen

Source: Tumblr