Dit droeg Monica Geuze tijdens love island

Hier shop je die geweldige blazer

Gister was de 10e aflevering van Love Island en in die aflevering stond Monica Geuze onverwachts op de stoep. Menig man is waarschijnlijk de witte blazer dress wel opgevallen dus wij zijn er natuurlijk gelijk achteraan gegaan.

Famke Mesman is de stylist van Monica Geuze en zij heeft ons verteld waar je de outfit kan vinden. Beide items zijn geshopt via Little Soho

Je shopt ze door op het item te klikken

Blazer dress van Atos Lombardini

De blazer dress is al een geheel kledingstuk op zich, qua combinatie kan je dus niet veel fout doen. Je zou de blazer dress wel af kunnen maken met bijvoorbeeld een ketting. Zeker als je, net als Monica, je haar opsteekt.

Monica Geuze Love Island

Schoenen van Toral shoes

Monica Geuze Love Island

Precies deze schoenen konden we niet meer online vinden. Wel heeft Toral shoes nog veel meer slangenprint laarzen. Onder een blazer dress kan je hakken dragen of het netter te maken, maar wil je het nou iets meer casual maken (of je wilt gewoon niet op hakken lopen), dan kan een sneaker ook makkelijk. Door de schoudervullingen in een blazer en doordat hij getailleerd is, zit er genoeg vorm in die je niet perse hoeft te versterken met een hak.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites