6 kledingstukken die iedereen staan

Hiermee ga je nooit de mist in.

Soms lijkt het alsof kledingstukken gemaakt zijn voor één bepaald figuur: je moet er klein voor zijn of juist heel lang, recht voor zijn of juist rondingen voor hebben. Er zijn uitzonderingen! Er zijn namelijk een aantal kledingstukken die iedereen staan.

Het bikerjasje
Vooral als je er één neemt die net iets korter valt (accent op je taille) en die goed getailleerd is (nog meer accent op je taille).

Rosé-kleurige sieraden
Roségoud staat bij vrijwel ieder huidtype mooi. Als je er zelf niet uitkomt of goud of zilver je het beste staat (zelfs na het doen van deze test), is rosé altijd een veilige (en goeie) optie.

Het witte overhemd
Sowieso een fijne basis in je kast! Mijn voorkeur gaat uit naar een mannenoverhemd: een dameshemd kan nog weleens onhandig getailleerd zijn als je heel lang bent (check) of als je hele grote borsten hebt (I’d wish) en met de herenversie heb je daar geen last van.

De trenchcoat
De good old trenchcoat doet het ook op iedereen lekker. Ook hier weer geldt dat de taillering wonderen verricht. Shop hier de mooiste trenchcoats!

De jumpsuit
Een goeie jumpsuit is er echt voor ieder lijf. Lees hier waarom we zo gek op de jumpsuit zijn!

Ankle boots
Het beste neem je ze zo (qua schachthoogte) dat ze tot ongeveer 2 cm boven je enkelbotje vallen. Daaronder kan het lomp worden en daarboven worden je enkels en kuiten optisch dikker. Dat willen we niet. Als de lengte klopt, maken ankle boots je benen langer en slanker.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites